Віз у сексуальне рабство: в львівському аеропорту затримали торгівця людьми

фото з сайту Gazeta Ukrainska

фото з сайту Gazeta Ukrainska

Події
06 липня 2017 13:14

В аеропорту Львова прикордонники затримали організатора торгівлі людьми, який вивозив двох українок, повідомили у прес-службі ДПСУ.

Оперативні підрозділи Північного регіонального управління Держприкордонслужби спільно з співробітниками відділу по боротьбі зі злочинами в сфері торгівлі людьми ГУ національної поліції у Волинській області отримали інформацію щодо підбору(вербування) двох громадянок України – жительок Волинської області з метою вивозу до Туреччини для подальшої сексуальної експлуатації.

31-річний громадянин України, мешканець м. Одеса, через спеціально створений акаунт в соціальній мережі "ВКонтакте" знайшов двох дівчат, які не мають постійного місця працевлаштування та перебувають в скрутному матеріальному становищі, із малозабезпечених та соціально не захищених верств населення. Обманним шляхом вмовив їх виїхати за кордон для кращого працевлаштування.

Та реалізувати задумане зловмиснику не вдалося. Учора в аеропорту Львова, під час проходження прикордонного контролю та оформлення на рейс до Стамбулу організатор та його жертви були затримані.

Чоловікові інкримінують вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 149 КК України "Торгівля людьми або інша незаконна угода щодо людини".

Дивись ще:

Май на увазі: де у Львові найбрудніші водойми 

Дізнайся чому: зранку у Львові 202 маршрутки не виїхали на вулиці міста

Стрибання через вогонь та пошук папороті: як святкуватимуть Івана Купала в "Горіховому Гаю" 

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах