Офіційно: Ryanair йде з України

фото з сайту Leopolis.news

фото з сайту Leopolis.news

Події
11 липня 2017 09:27

Авіакомпанія Ryanair йде з України через недотримання раніше досягнутої угоди із міністерством інфраструктури України, посадовцями аеропорту "Бориспіль"та чинним директором Павлом Рябікіним, повідомили у прес-службі Ryanair.

"Ми скасували запланований прихід до України після невиконання київським аеропортом угоди, яку підписали у березні цього року із Міністерством інфраструктури, посадовими особами аеропорту та чинним генеральним директором аеропорту паном Рябікіним", – пояснили у Ryanair.

В авіакомпанії зазначили, що аеропорт "Бориспіль" захищав авіакомпанії з високими тарифами, у тому числі "Міжнародні авіалінії України", і позбавив українських пасажирів доступу до дешевих авіаперельотів.

"Як наслідок, Ryanair не має іншого вибору, окрім скасування чотирьох нових маршрутів Києва та семи нових маршрутів Львова, що призведе до втрати понад 500 000 пасажирів та 400 робочих місць", – уточнили у компанії.

"Від імені українських відвідувачів та споживачів, ми шкодуємо, що Київський аеропорт продемонстрував, що Україна поки що не є достатньо зрілим або надійним місцем для бізнесу, щоб інвестувати цінні авіаційні потужності Ryanair. Ми також шкодуємо, що Львівський аеропорт став жертвою рішення Київського аеропорту", – сказав головний комерційний директор Ryanair Девід О’Брайен.

Відомо, що Ryanair тепер передасть заплановану потужність на конкуруючі ринки, як-от Німеччину, Ізраїль та Польщу та сподіваєься що в майбутньому ще налаготись співпрацю з Україною.

Нагадаємо, Ryanair в жовтні мала повинна була літати зі Львова до Кракова, Будапешта, Берліна, Вроцлава, Меммінгена, Ейндховена і Лондона.

Офіційно: Ryanair йде з України фото

Дивись ще:

Фестиваль графіті, Urban-маркет, Сцена в контейнері: у Львові відбудеться фестиваль FESTrepublic Weekend 

Не виконали умов: сьогодні Ryanair може оголосити про скасування рейсів з Києва та Львова 

Львів'янину на замітку: коли в Україні введуть нові посвідчення водія

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах