Від 440$ за квадрат: скільки зараз коштують квартири в новобудах Львова

Новина - Події - Від 440$ за квадрат: скільки зараз коштують квартири в новобудах Львова

Новина - Події - Від 440$ за квадрат: скільки зараз коштують квартири в новобудах Львова

Події
20 липня 2017 13:12

За останній рік зафіксована найнижча середня вартість квадратного метра нерухомості в новобудовах Львова. Середня вартість квадратного метра у львівських новобудовах впала до мінімальної за останній рік відмітки. Про це свідчить статистика порталу "ЛУН.ua Новобудови Львова", інформує Захід.

Як відзначають аналітики компанії, у червні забудовники пропонували вартість квадратного метра на рівні 16 000 грн. Точно такий найнижчий показник в останнє був зафіксований в серпні минулого року. 


Актуальні ціни на новобудови Львова


"Завдяки регулярній перевірці цін на всі новобудови нашого каталогу ми можемо скласти статистику й поділитися нею з потенційними покупцями нерухомості", – зазначає Анна Гребнева, експерт-аналітик у сфері нерухомості України.

"Якщо на початку року спостерігалося значне підвищення середньої вартості квадратного метра – до 17 000 грн., то в червні ціна впала до мінімальної за рік відмітки – 16 000 грн. Така ж вартість була зафіксована в липні й серпні минулого року", – додала Анна Гребнева.

Мінімальна вартість квадратного метра в гривнях на новобудови Львова також продовжує зменшуватись. Щ е в січні забудовники реалізували квартири мінімум за 12 200 грн. за кв. метр. Починаючи з середини весни, ціни пішли вниз: квітень – 11 900, травень – 11 500, червень – 11 400.

Від 440$ за квадрат: скільки зараз коштують квартири в новобудах Львова фото

З доларовими цінами ситуація теж виглядає досить оптимістично. Рік тому забудовники реалізували житлову нерухомість в середньому по 650 доларів за квадратний метр. У кінці осені спостерігалося деяке підвищення доларової вартості, а з початком цього року ціни стабільно падали й лише в травні трішки виросли. Усього за рік вартість 1 м? зменшилася на 6,2%. Зараз купити житло в новобудові можна в середньому за 610 доларів за кв. м. Мінімальна ж ціна за період з лютого по червень взагалі не змінилася і становить 440 доларів/кв. м.

Від 440$ за квадрат: скільки зараз коштують квартири в новобудах Львова фото 1


Де у Львові найдешевше й найдорожче житло в новобудовах


Найнижча середня вартість квадратного метра в новобудовах – у Сихівському районі. У червні цього року вона зафіксована на відмітці 14 600 грн. Найдорожча первинна нерухомість традиційно розташована в центрі міста, у Галицькому районі. Тут забудовники реалізують житло за середньою ціною 28 700 грн/кв. м.

Від 440$ за квадрат: скільки зараз коштують квартири в новобудах Львова фото 2

Дивись ще: 

Ти можеш допомогти: чого потребують поранені у Львівському шпиталі

Абітурієнту на замітку: найпопулярніші виші та спеціальності в Україні

Покінчила з життям: у Львові жінка випала з дев'ятого поверху

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах