200$ за вступ: директора львівського коледжу затримали на хабарі

Новина - Події - 200$ за вступ: директора львівського коледжу затримали на хабарі

Новина - Події - 200$ за вступ: директора львівського коледжу затримали на хабарі

Події
21 липня 2017 11:17

Директор коледжу на Львівщині вимагав у абітурієнта 200 доларів хабара за вступ до коледжу. Чоловіка затримали працівники управління захисту економіки у Львівській області за процесуального керівництва обласної прокуратури.

Як повідомляють у прес-службі ГУ НП у Львівській області, за 200 доларів посадовець обіцяв абітурієнту посприяти у прийомі документів та у зарахуванні його на навчання у вказаний навчальний заклад за спеціальністю, пов’язаною із комп’ютерним програмуванням.

Правоохоронці затримали посадовця під час отримання хабара. Оперативники виявили у робочому кабінеті директора та вилучили 600 доларів готівки, походження яких з’ясовується.

Працівники слідчого управління відкрили за цим фактом кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст.368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою, яка займає відповідальне становище) КК України.

Санкцією статті передбачено покарання у вигляді позбавленням волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна та зі спеціальною конфіскацією. Проводиться досудове розслідування.

Дивись ще: 

Ти можеш допомогти: чого потребують поранені у Львівському шпиталі

Абітурієнту на замітку: найпопулярніші виші та спеціальності в Україні

Покінчила з життям: у Львові жінка випала з дев'ятого поверху

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах