Водіям на замітку: на яких парковках Львова можна розрахуватися через смартфон

Новина - Події - Водіям на замітку: на яких парковках Львова можна розрахуватися через смартфон

Новина - Події - Водіям на замітку: на яких парковках Львова можна розрахуватися через смартфон

Події
21 липня 2017 13:57

ЛКП "Львівавтодор" спільно з ПриватБанком запровадили у Львові новий сервіс безконтактної оплати паркування авто через смартфон. Це принципово новий сервіс для українських міст оплатити паркування автомобіля смартфоном через Privat24. Відтепер кожен львів’янин зможе оплачувати за парковкування з допомогою мобільного банку, що безпечніше, зручніше та швидше за готівку. 

"Сьогодні ми презентуємо просту і затребувану річ для тих, хто має автомобіль. Це перший в Україні проект безконтактної форми оплати за паркування через смартфон. Послуга дуже проста. Для цього потрібно мати телефон і мати додаток за рахунок якого можна оплатити", - розповів Андрій Москаленко, заступник міського голови Львова з питань розвитку.

Реалізовується ця послуга у співпраці з ПриватБанком. І це вже не перша послуга безготівкової оплати, адже з січня цього року безконтактну оплату через додаток Privat24 запроваджено у всіх трамваях і тролейбусах Львова.

"У січні цього року безконтактна оплата проїзду для мешканців вже реалізована в трамваях, тролейбусах. Сьогодні ми реалізували проект безконтактної оплати за паркування. Віримо, що ця послуга покращить життя мешканцям і гостям Львова", - розповіла Аліна Канинець, заступник директора філії "Західного  регіонального управління ПАТ ПриватБанк.

Щоб скористатися цією послугою, потрібно знайти в месенджері Privat24 компанію "Парковка", визначити геопозицію, зазначити номер авто та обрати строк паркування. Після визначення платіжної картки, з якої буде проведено оплату, залишається отримати підтвердження оплати. Оплата триває декілька секунд, і для цього навіть не треба виходити з авто та підходити до паркомата.

За словами Олега Берези, директора ЛКП "Львівавтодор", скористатися оплатою за послуги паркування смартфоном через Privat24 можна на вуличних паркувальних майданчиках ЛКП "Львівавтодор", які розміщені у І-шій зоні паркування. Тут вартість однієї години становить 6 гривень. Контролери ЛКП "Львівавтодор" будуть мати відповідні мобільні додатки за допомогою яких перевірятимуть чи автомобіль оплатив за паркування.

"У такий спосіб ми йдемо на зустріч мешканцям і даємо можливість водіям оплачувати за паркування в різний спосіб", - наголосив Олег Береза.

Нагадаємо, це вже другий сервіс у Львові, який дає можливість безконтактної оплати за певну послугу. Зокрема в січні цього року було введено можливість безконтактної оплати за проїзд в електротранспорті. Сьогодні ця послуга діє у всіх трамваях і тролейбусах Львова.

Дивись ще: 

Ти можеш допомогти: чого потребують поранені у Львівському шпиталі

Абітурієнту на замітку: найпопулярніші виші та спеціальності в Україні

Покінчила з життям: у Львові жінка випала з дев'ятого поверху

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах