Влада дала добро: у Львові збудують новий ТЦ та спортзал

Новина - Події - Влада дала добро: у Львові збудують новий ТЦ та спортзал

Новина - Події - Влада дала добро: у Львові збудують новий ТЦ та спортзал

Події
21 липня 2017 14:47

Сьогодні, 21 липня, на засіданні виконавчого комітету Львівської міської ради прийняли 7 рішень про затвердження містобудівних умов та обмежень.

Так, прийнято такі рішення:

·        Про затвердження містобудівних умов та обмежень для проектування об’єкта будівництва на будівництво Релігійним управлінням монастирів Салезіанського згромадження Східного обряду в Україні Української греко-католицької Церкви навчально-ремонтного корпусу зі спортзалом на території центру ім. св. Івана Боско на вул. Дорога Кривчицька, 19.

·        Про затвердження містобудівних умов та обмежень для проектування об’єкта будівництва на нове будівництво гр. Збирко О. І. дворівневого паркінгу на вул. С. Боткіна – вул. Л. Перфецького.

·        Про затвердження містобудівних умов та обмежень для проектування об’єкта будівництва на реконструкцію гр. Лучишиним Ю. Я. нежитлової будівлі з розширенням шляхом прибудови на вул. Володимира Великого, 107-А. 15.

·        Про затвердження містобудівних умов та обмежень для проектування об’єкта будівництва на будівництво ТзОВ "Девелопленд Груп" торгово-громадського комплексу на вул. Стрийській – вул. І. Чмоли зі знесенням наявних будівель.

·        Про затвердження містобудівних умов та обмежень для проектування об’єкта будівництва на будівництво ТзОВ "Компанія ВЕЕМ-Металавтопром" виробничої будівлі на вул. Зеленій, 149-Г зі знесенням існуючого металевого навісу.

·        Про затвердження містобудівних умов та обмежень для проектування об’єкта будівництва на реконструкцію корпусу № 3 на головному підприємстві ПАТ "Львівська кондитерська фабрика "Світоч" на вул. Ткацькій, 10 шляхом прибудови венткамери.

·        Про затвердження містобудівних умов та обмежень для проектування об’єкта будівництва на реконструкцію корпусу № 3 на головному підприємстві ПАТ "Львівська кондитерська фабрика "Світоч" на вул. Ткацькій, 10 шляхом прибудови для рекуперації тепла з вафельних пічок.

Також прийняли одне рішення "Про відмову у наданні містобудівних умов та обмежень гр. Шишакову М. Ю. на реконструкцію з розширенням квартири № 5 на вул. Ю. Федьковича, 39 шляхом влаштування консольного балкону".

Джерело: tvoemisto.tv. 

Дивись ще: 

Ти можеш допомогти: чого потребують поранені у Львівському шпиталі

Абітурієнту на замітку: найпопулярніші виші та спеціальності в Україні

Покінчила з життям: у Львові жінка випала з дев'ятого поверху

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах