Мчав на червоний: в лікарні померла молода львів’янка, яку збили на переході

Новина - Події - Мчав на червоний: в лікарні померла молода львів’янка, яку збили на переході

Новина - Події - Мчав на червоний: в лікарні померла молода львів’янка, яку збили на переході

Події
16 серпня 2017 14:23

Жителька Нововолинська Волинської області Ангеліна Міщук (Дунас), яку 27 липня поблизу цирку на вул. Городоцькій у Львові збила машина, померла у Львівській лікарні швидкої допомоги, не приходячи до тями. Про це 16 серпня у Facebook повідомила шкільна вчителька дівчини Наталія Венгрин.

"Не віриться, але насправді сталось. Вчора, о 22:30, у Львівській лікарні швидкої допомоги, не приходячи до свідомості, померла Ангеліна Дунас. Зусилля лікарів не змогли подолати важкі ушкодження після ДТП", – написала Наталія Венгрин.

Як повідомили ZAXID.NET у відділі комунікації ГУ НП у Львівській області, 27 липня на вул. Городоцькій у Львові на регульованому переході автомобіль "ВАЗ" збив дівчину. "Водій зупинив авто за 50 м від місця наїзду та намагався втекти. Поруч проїжджав екіпаж поліції, який наздогнав водія та затримав у сквері", – повідомили у відділі комунікації ГУ НП у Львівській області.

На відео з місця ДТП видно, що автомобіль на високій швидкості проїхав на червоний сигнал світлофора.

Внаслідок ДТП в Ангеліни Дунас були такі травми, як злам склепіння черепа, забій головного мозку, перелом лонної та сідничної кісток справа зі зміщенням, злам латерального відростка правої великогомілкової кістки. Після аварії дівчина була у комі. Її друзі та знайомі збирали гроші на лікування. За інформацією Наталії Венгрин, винуватець ДТП відмовлявся надавати фінансову допомогу на лікування потерпілої.

За фактом ДТП було порушене кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 ККУ ("Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспорт, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження"). Максимальне покарання за таке порушення – арешт на півроку або обмеження волі на три роки з можливим позбавленням водійських прав на термін до трьох років. Однак після смерті дівчини справу ймовірно перекваліфікують.

Ангеліна – випускниця Нововолинської загальноосвітньої школи №7, закінчила НУ "Львівська політехніка". У неї залишились чоловік та донька.

Дивись ще:

100 книжкових новинок: для кого вхід на Форум видавців у Львові буде безкоштовним 

Як формується ціна: восени за вивезення сміття львів'яни платитимуть в два рази дорожче 

Безвізова лихоманка: на Львівщині поставили рекорд по кількості перетинів кордону 

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах