Брат трагічно загиблої в смертельному ДТП біля Львова: арештований водій смертельно хворий

фото з сайту segodnya.ua

фото з сайту segodnya.ua

Події
22 серпня 2017 14:11

Наталя Тріла, яка стала жертвою страшної аварії, до 30 років зробила успішну кар'єру і скоро збиралася грати весілля

Брат трагічно загиблої в смертельному ДТП біля Львова: арештований водій смертельно хворий фото

Смертельная аварія. Фото: portal.lviv.ua

Резонанс навколо смертельного ДТП, що сталася поблизу Львова з участю авто Петра Димінського, з кожним днем набирає нових обертів. Розслідуванням аварії, в якому загинула 31-річна Наталя Тріла, зацікавились глави МВС та Національної поліції. Вчора власник "Карпат" та медіахолдингу "ЗІК" запросили на ДНК-експертизу, а в соцмережах почала діяти група "Чесне розслідування вбивства Наталії Тріли".

У свою чергу, ми розшукали двоюрідного брата загиблої Степана Мацевка, який повідомив нові факти по розслідуванню ДТП і розповів про життя та мрії сестри.


У найближчі місяці Наталя збиралася справити весілля


За словами Степана, Наталя дійсно була дуже доброю, спокійною, готовою всім допомогти. У той же час, дівчина володіла великою силою волі і завжди добивалась свого.

"Ми були дуже дружніми, разом виросли, разом бавилися, усілякі радощі і горе переживали разом. Вона була на 2 роки старша за мене і завжди трохи оберігала мене.

Наталя зі школи добре вчилася, закінчила школу в місті Новояворівську, після чого з мамою переїхала до Ямельні. Після її закінчення Наталя, завдяки власним силам і знанням, вступила до "Львівської політехніки", на дуже "модний" факультет прикладної лінгвістики. З 4 курсу вже почала працювати в IT-компанії ", - говорить Степан.

Брат трагічно загиблої в смертельному ДТП біля Львова: арештований водій смертельно хворий фото 1

Оскільки Наталя була дуже самостійною, то машину вирішила купити ще наприкінці 2008 року, а права у неї були задовго до придбання авто. За словами брата, частину грошей заробила сама, а частину взяла в кредит.

"Ми разом вибрали це авто в салоні. Ніяких ДТП або наслідків не було за всі роки. Машина дуже класна і безпечна", - говорить він.

До 30 років у Наталі успішно склалася кар'єра: спочатку в SoftServe, де займалася технічною документацією, а потім і в компанії Conscensia. З недавнього часу дівчина серйозно задумалась про особисте життя і збиралася йти під вінець.

"Вони збиралися одружитися в найближчі півроку, вона так сподівалася на щасливий шлюб та дітей", - розповідає Степан, - Її наречений Анатолій - теж айтішник. В даний час він у США на роботі, на похорон не зміг приїхати, тому що не було квитків ", - розповідає Степан.


"На момент ДТП я був на роботі, але у мене несподівано відключилася свідомість"


В день ДТП 18 серпня, близько третьої години Степан був на роботі.

"Мені несподівано стало дуже погано, десь близько 15.00, я взагалі перестав сприймати будь-яку інформацію, свідомість ніби вимкнулася. Робота не йшла, відкрив ФБ в телефоні, почав гортати новини і побачив на фото машину Наталі, збігся і номер. Я не міг зразу повірити своїм очам. Через 20 хвилин вже був в Ямельні. Подійшов до машини, побачив її мертвою, але все ж таки не міг прийти до себе. Потім, від патологоанатома ми дізналися, що у потерпілої було дуже багато переломов , А весь удар припав на голову і шию ", - розповідає брат.

Авто Наталі було настільки зім'ятим  з боку водія, що тіло довелось витягувати з боку пасажира. А Mercedes, після зіткнення з Opel, вилетів в кювет і врізався в дерево.


"У охоронця Димінського, який стверджує, що за кермом був він - смертельне захворювання"


Крім того, Степан згадує, що прямо на місці аварії побачив Андрія Борща, охоронця Димінського, який стверджує, що був за кермом під час зіткнення, зараз він під арештом.

"Коли я побачив  його, я зразу висловив все, що думаю, а цей Борщ стояв спокійний і мовчав. На вигляд йому років сорок, худорлявий. І ось вже вчора, отримавши відповідь на прохання адвоката, ми дізналися, що у нього інвалідність через рак, причому вже не першої стадії ", - говорить наш співрозмовник.

Характерно  і те, що аварія сталася на території населеного пункту, на суцільній полосі, де заборонено обганяти.

Наталя, можливо, і не побачила, що її доганяє Mercedes, оскільки приблизно за сотню метрів від місця ДТП машини спочатку йдуть на підйом, а потім починається різкий спуск. Думаю, водій Mercedes був напідпитку, або відволікся  на той момент. Тепер машини на штрафмайданчику, але яка була швидкість на спідометрах, я точно не знаю ", - додає Степан.

Брат трагічно загиблої в смертельному ДТП біля Львова: арештований водій смертельно хворий фото 2У цьому сивому чоловікові багато хто впізнає Димінського. Фото: Варта-1

Жителі Ямельні, за словами Степана, говорять між собою, що за кермом Mercedes сидів інший чоловік, але всі вони бояться давати офіційні показання через страх перед "страшними людьми".

"Особисто я знаю, хто міг би поділитися такими свдченнями, і якщо поліція дасть їм гарантії безпеки, то впевнений, що ті свідки скажуть, що і як було. Я повинен довести цю справу до кінця, - говорить Мацевко.

Нагадаємо, 20 серпня Наталю Трілу поховали у весільному платті. Траурна процесія розтягнулась від дому до церкви  майже на кілометр.

Джерело: Сегодня

Дивись ще:

Автомобіль Димінського потрапив у смертельну ДТП біля Львова 

Димінського зняли на відео на місці ДТП біля Львова

У Львові суд заарештував охоронця Димінського за підозрою у ввчиненні смертельного ДТП 

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах