"Він готовий": адвокат Димінського повідомив, що бізнесмен буде працювати зі слідством

Новина - Події - "Він готовий": адвокат Димінського повідомив, що бізнесмен буде працювати зі слідством

Новина - Події - "Він готовий": адвокат Димінського повідомив, що бізнесмен буде працювати зі слідством

Події
26 серпня 2017 12:02

Львівський бізнесмен Петро Димінський, авто якого призвело до смертельної ДТП, готовий співпрацювати зі слідством. Про це повідомив адвокат Димінського Микола Лисий, пишуть "Українські Новини".

Нагадаємо, автомобіль Димінського потрапив у смертельну ДТП біля Львова 

"Він готовий і буде співпрацювати зі слідством", – заявив адвокат Димінського, додавши, що "ніхто, крім слідчого й прокурора, не мають коментувати досудове розслідування".

Адвокат також повідомив, що, на його думку, відео з людиною у білому одязі за кермом автомобіля Mercedes S65 AMG за 40 хвилин до ДТП зовсім не вказує на те, що керував автомобілем під час ДТП саме Димінський, оскільки машини різні, зокрема, габарити й диски.

Водночас Микола Лисий не зазначив, у чому саме полягатиме співпраця та чи прийде його підзахисний на допит, запланований на 28 серпня, до слідчих.

Нагадаємо, що у п'ятницю, 18 серпня, автомобіль відомого львівського бізнесмена Петра Димінського став учасником ДТП, у якій загинула молода жінка.

Як повідомили очевидці ДТП, Димінський закрився у позашляховику охорони, натомість охоронець бізнесмена стверджував, що саме він був за кермом автомобіля Mercedes. Пізніше суд заарештував охоронця президента ФК "Карпати" Петра Димінського Андрія Борща на два місяці за підозрою у причетності смертельного ДТП. Зазначається, що охоронця заарештували без права внесення застави. Відповідне рішення виніс Галицький райсуд Львова.

Однак, вже у вівторок, 22 серпня, слідчі знайшли неспростовні докази того, що за кермом автомобіля Mercedes, який потрапив у ДТП, точно був не 43-річний охоронець Димінського, який взяв на себе вину. Того ж дня, Петро Димінський, який мав статус свідка, вилетів на приватному літаку зі Львова в Женеву.

У середу член колегії МВС Антон Геращенко повідомив, що Димінський не прибув на допит у поліцію на 10:00 ранку середи у справі про смертельну ДТП на Львівщині. За його словами Димінському вручили одразу дві повістки на допит.

В свою чергу, генпрокурор Юрій Луценко заявив, що охоронець Димінського приїхав на місце ДТП і сів за кермо, однак в слідства ще недостатньо доказів, аби вважати бізнесмена Петра Димінського винуватцем смертельного ДТП на Львівщині.

Дивись ще:

ДТП з "Мерседесом" Димінського: родичі загиблої жінки шукають свідків

Смерть за участю автомобіля Димінського: молоду жінку,яка загинула в аварії поховали в весільній сукні 

Димінського зняли на відео на місці ДТП біля Львова

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

 

 

 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах