Зарплата — 14 тисяч : Порошенко запустив новий завод на Львівщині

фото з сайту РИА Новости

фото з сайту РИА Новости

Події
30 серпня 2017 15:31

29 серпня, Президент України Петро Порошенко урочисто запустив виробництво на бродівському підприємстві "Електроконтакт Україна", повідомляє кореспондент IA ZIK.

Президент нагадав, що рік тому, 18 серпня, після відкриття ділянки дороги в рамках митного експерименту, який стартував на Львівщині, було закладено капсулу під будівництво заводу. А сьогодні на цьому місці будуть є всі умови для якісної роботи і ефективного виробництва.

Порошенко наголосив, що важливим є те, що завод будували українські будівельники – компанія Nexans інвестувала 10 млн євро у виробництво.

Президент також повідомив, що на заводі вантажник отримуватиме 8-14 тис. грн – "це достойний рівень зарплати".

Він подякував інвесторам за довіру і зазначив, що компанія прийняла рішення про перенесення центрального складу з Європи в Україну

"Це перші важливі кроки для зростання економіки України. Хочу бачити державу успішною з успішними українцями", – заявив Петро Порошенко, а після цього натиснув символічну кнопку запуску виробництва.

Зазначимо, підприємство "Електроконтакт Україна" це дочірня компанія німецького підприємства "Elektrokontakt GmbH", що належить всесвітньо відомому концерну Nexans, який є другим у світі виробником кабелю.

На бродівському заводі виготовлять кабелі для німецького концерну BMW. У підрозділі планують створити понад 2,5 тис. робочих місць.

Дивись ще:

Дивись: Порошенко на Львівщині відкрив школу, на яку чекали 30 років 

Львівський "євростандарт": з'явилися шокуючі фото, як у місті "перегружають" хліб 

Що робити зі старими квитками: затверджені нові тарифи у львівському електротранспорті 

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах