Будь в курсі: стало відомо, коли відновлять рух трамваїв до залізничного вокзалу Львова

Новина - Події - Будь в курсі: стало відомо, коли відновлять рух трамваїв до залізничного вокзалу Львова

Новина - Події - Будь в курсі: стало відомо, коли відновлять рух трамваїв до залізничного вокзалу Львова

Події
31 серпня 2017 17:03

З п’ятниці, 1 вересня, у Львові відкриють після ремонту для руху трамваїв вул. Чернівецьку. Трамваї №1, 6 та 9 повернуться на звичні маршрути до Головного залізничного вокзалу.

"1 вересня буде відкрито для руху трамваїв вул. Чернівецьку. Усі ремонтні роботи завершені. Тут було встановлено нову трамвайну колію, замінено контактну мережу. Залишається доробити платформу на зупинці пасажирів. Однак ці роботи не є перешкодою для відновлення руху, і за кілька днів ми їх завершимо", – цитує заступника директора ЛКП "Львівавтодор" Євгена Калитича прес-служба Львівської міськради.

Як розповів ZAXID.NET керівник служби диспетчеризації ЛКП "Львівелектротранс" Володимир Забавський, на звичні маршрути повернуться трамваї №1 (Залізничний вокзал – Центр – Залізничний вокзал), 6 (вул. Миколайчука – Залізничний вокзал) та 9 (Залізничний вокзал – Центр – Залізничний вокзал), які на час ремонту колії курсували до ТЦ "Скриня" на вул. Городоцькій.

Разом з тим, трамвайний маршрут №10 (Залізничний вокзал – Пасічна) не відновить роботу, поки не відкриють для проїзду вул. Личаківську.

Нагадаємо, ремонтні роботи на вул. Чернівецькій розпочалися 12 травня. Планувалося, що ремонт триватиме близько п'яти місяців, однак дорожники завершили роботи раніше. Замовником проведення цих робіт є ЛКП "Львівавтодор", виконавець – ТОВ "Онур". Технічний нагляд здійснює французька компанії "Egis".

Додамо, що з 1 вересня у Львові зросте вартість проїзду в електротранспорті. Разовий загальний квиток на електротранспорт подорожчає з 2 до 3 грн, пільговий (студентський та учнівський) – з 1 до 1,5 грн. Вартість перевезення одного місця багажу становитиме 3 грн.

Дивись ще:

14 тисяч зарплата: Порошенко запустив завод з виробництва кабелю на Львівщині 

Коли включать: мешканці 25 львівських будинків сидять без води 

Якщо у Львові перший раз: що подивитись у першу чергу

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах