Є загиблі: на Львівщині розбився автомобіль з журналістами

фото: львівська поліція

фото: львівська поліція

Події
01 вересня 2017 10:54

У четвер, 31 серпня, у ДТП поблизу села Верхній Лужок Старосамбірського району розбився автомобіль Daewoo Lanos. Про це повідомили у прес-службі ГУ Нацполіції у Львівській області. Відомо також, що автомобіль віз знімальну групу телеканалу НТА. Цю інформацію ZAXID.NET підтвердили на телеканалі.

За інформацією поліції, ДТП трапилась близько 15:30. "Попередньо встановлено, що 28-річний водій Daewoo Lanos з невідомих причин не впорався з керуванням та в’їхав у залізобетонну опору моста", – йдеться у повідомленні поліції. Водій загинув.

За даними сайту "Вголос", що входить з НТА у спільний медіахолдинг, 28-річному водієві Daewoo Lanos Володимиру Тибінці раптово стало погано, він не впорався з керуванням та в'їхав у залізобетонну опору мосту. Він загинув на місці ДТП.

У ДТП постраждали журналіст НТА Олег Галів та оператор телеканалу Іван Мазуренко, а також співробітник ІА "Вголос" і депутат Миколаївської райради Михайло Галущак.

 

Є загиблі: на Львівщині розбився автомобіль з журналістами фото

ДТП сталася у селі Верхній Лужок Старосамбірського району

Як стало відомо ZAXID.NET, загиблий у ДТП 28-річний Володимир Тибінка, окрім телеканалу НТА, працював в АТП-1, обслуговуючи нічні автобусні маршрути у Львові. У нього залишились дружина та двоє дітей.

P.S. Пізніше головна редакторка телеканалу НТА Наталія Струк у Facebook повідомила, що Іван Мазуренко із забоями та Михайло Галущак у стані середньої важкості перебувають у Старосамбірській районній лікарні. В Олега Галіва важчі травми. "Олег в стабільному, але важкому стані, його транспортують реанімобілем до Львова. В нього відкрита черепно-мозкова травма і перелом ноги. Олег потребуватиме подальшого лікування і реабілітації", написала  Наталія Струк.

Дивись ще:

До уваги пасажирів: де буде кінцева зупинка приміських і міжміських автобусів у Львові 

По 9 тисяч гривень: у Львові затримали працівника міграційної служби, який торгував паспортами 

Адреси: де у Львові поміняти старі трамвайні квитки на нові 

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах