Моторошна аварія: на Львівщині в ДТП постраждало троє дорослих і немовля

фото з сайту  Молодой Буковинец

фото з сайту Молодой Буковинец

Події
06 вересня 2017 10:27

Як попередньо встановили правоохоронці, водій легковика, пасажири якого отримали травми, виїхав на смугу зустрічного рухУ, інформує відділ комунікації поліції Львівської області.

Дорожньо-транспортна пригода сталась 5 вересня близько 14.30 на автодорозі "Київ-Чоп" у селі Тухолька Сколівського району. Як попередньо встановили правоохоронці, водій автомобіля "Опель Астра", 22-річний мешканець Закарпаття, виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся з автопоїздом "МАН", яким керував 53-річний мешканець Закарпатської області.

Внаслідок зіткнення травмовано чотирьох пасажирів легковика: двоє мешканців Волинської області, чоловік та жінка віком 55 років, а також 22-річна мешканка Закарпаття та її однорічний син. Усі вони госпіталізовані у Сколівську центральну районну лікарню.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.289 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – до трьох років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого. Проводиться досудове розслідування.

Дивись ще:

Коли включать: де сьогодні у Львові нема світла 

Де саме: на Львівщині перекриватимуть трасу через гірські перегони 

Куди саме: у Львові запустять експрес-маршрути 

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах