М'які крісла та сонцезахисні ролети: львівська залізниця показала потяг, відремонтований за 30 мільйонів

Новина - Події - М'які крісла та сонцезахисні ролети: львівська залізниця показала потяг, відремонтований за 30 мільйонів

Новина - Події - М'які крісла та сонцезахисні ролети: львівська залізниця показала потяг, відремонтований за 30 мільйонів

Події
13 вересня 2017 16:39
Автор: Зоряна Михайлишин

У регіональній філії "Львівська залізниця" на дільниці Львів–Трускавець запущено в експлуатацію капітально відремонтований електропоїзд ЕР2т. Про це повідомили у прес-службі "Львівської залізниці".

31 серпня цього року після капітального ремонту в моторвагонне депо Львів прибув електропоїзд ЕР2т у складі 10 вагонів. Це перша "електричка" за попередні три роки, яка пройшла капітальний ремонт. Ремонтні роботи виконали фахівці ПрАТ "Київський електровозоремонтний завод". Капітальний ремонт електропоїзда виконано з проведенням додаткових робіт для можливості його подальшої експлуатації на маршрутах регіональних поїздів.

Загалом на модернізацію та капітальний ремонт цього електропоїзда було витрачено понад 30 млн грн.

М'які крісла та сонцезахисні ролети: львівська залізниця показала потяг, відремонтований за 30 мільйонів фото

М'які крісла та сонцезахисні ролети: львівська залізниця показала потяг, відремонтований за 30 мільйонів фото 1

Нині оновлений електропоїзд задіяно в приміському русі на дільниці Львів–Трускавець для перевезення населення регіону та численних пасажирів, що прибувають на Львівщину з туристичною метою та на відпочинок і оздоровлення у м. Трускавець.

Крім того, введення в експлуатацію цього поїзда залізничники розглядають як один зі шляхів виходу зі складного становища, пов’язаного з вимушеним курсуванням електропоїздів у чотиривагонному складі, оскільки це дасть змогу збільшити кількість вагонів у приміському сполученні та сформувати підмінний поїзд для можливості відставляти інші електропоїзди на ремонт без зняття вагонів із графіка.

М'які крісла та сонцезахисні ролети: львівська залізниця показала потяг, відремонтований за 30 мільйонів фото 2

До кінця 2017 року Львівська залізниця планує капітально відремонтувати в заводських умовах ще один електропоїзд змінного струму ЕР9т-746. Нині цей електропоїзд уже перебуває на Київському електровозоремонтному заводі, триває погодження об’ємів робіт. Планується, що відновлений електропоїзд курсуватиме на дільницях Львів–Тернопіль, Львів–Здолбунів.

М'які крісла та сонцезахисні ролети: львівська залізниця показала потяг, відремонтований за 30 мільйонів фото 3

Дивись ще:

Відбулися переляком: у Львові п'яний водій протаранив Volkswagen 

Скандал: на Форумі видавців скасували презентацію книжки через погрози автору 

200 вакансій: у "Львівелектротрансі" шукають працівників 

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах