Антирекорд: за добу у Львові та області збили шістьох пішоходів, двоє загинули

Новина - Події - Антирекорд: за добу у Львові та області збили шістьох пішоходів, двоє загинули

Новина - Події - Антирекорд: за добу у Львові та області збили шістьох пішоходів, двоє загинули

Події
15 вересня 2017 10:20
Автор: Зоряна Михайлишин

За ніч і ранок 15 вересня у Львові та на дорогах державного значення області зафіксовано п’ять випадків наїздів на пішоходів. У ДТП постраждали шестеро осіб, а двоє з них загинули на місці події. 

43-річний чоловік загинув на перехресті вулиць Стрийська-Наукова у Львові. Його близько опівночі збив 19-річний водій автомобіля Ford Escort.

66-річна дрогобиччанка загинула поблизу села Деревач на автодорозі Київ-Чоп. 30-річний водій автомобіля Volkswagen Passat не помітив жінку на проїзній частині і не встиг загальмувати. Жінка від отриманих травм загинула на місці.

"Ще один наїзд трапився на вулиці Шевченка. Патрульних викликав чоловік, який став свідком того, як автомобіль Mazda чорного кольору збив людину. З транспортного засобу вийшли невідомі та забрали пішохода в автомобіль, зазначивши, що завезуть його до медичного закладу. Очевидець надав усі дані автомобіля. Тим часом інший екіпаж отримав виклик з вулиці Михайла Кричевського від громадянина, який стверджував, що його збив автомобіль. Чоловік був зі слідами, схожими на кров, на одязі та обличчі. Він розповів, що збили його на вулиці Шевченка і сказали, що доставлять у лікарню. Натомість чоловіка відвезли в невідомому напрямку і викинули на узбіччі. Чоловіка госпіталізували", - повідомляє патрульна поліція Львова.

Також на проспекті Чорновола збили 24-річного нетверезого пішохода і до приїзду патрульних забрали у лікарню. Попередній діагноз – забій та розтяг зв’язок лівого гомілковостопного суглобу. Автомобіля не було на місці пригоди.

Вранці 15 вересня на об’їзній Львова 32-річний водій Volkswagen LT збив двох пішоходів. За словами водія, вони раптово вийшли на дорогу і начебто переходили дорогу в недозволеному місці. Їх забрала швидка.

В усіх випадках обставини з'ясовуватимуть слідчі. Про це повідомляє прес-служба патрульної поліції Львова.

Антирекорд: за добу у Львові та області збили шістьох пішоходів, двоє загинули фотоАнтирекорд: за добу у Львові та області збили шістьох пішоходів, двоє загинули фото 1Антирекорд: за добу у Львові та області збили шістьох пішоходів, двоє загинули фото 2Антирекорд: за добу у Львові та області збили шістьох пішоходів, двоє загинули фото 3Антирекорд: за добу у Львові та області збили шістьох пішоходів, двоє загинули фото 4

Дивись ще:

Дізнайся як: електронну систему зарахування в львівські дитсадки вдосконалять 

Невідомий Львів: 10 фактів про головний універмаг міста 

Через сильний вітер: на Львівщині без світла залишилось понад 40 сіл і містечок 

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

 

 

 

 

 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах