Тактильна плитка та пандуси: як оновлять площу біля пам'ятника Шевченко у Львові

Новина - Події - Тактильна плитка та пандуси: як оновлять площу біля пам'ятника Шевченко у Львові

Новина - Події - Тактильна плитка та пандуси: як оновлять площу біля пам'ятника Шевченко у Львові

Події
22 вересня 2017 12:25

На площі біля пам’ятника Шевченкові в центрі Львова триває капітальний ремонт. За даними прес-служби Львівської міської ради, уже облаштували велодоріжку та проводять демонтаж плитки в центральній частині площі.

Згідно з проектом передбачено повністю замінити мощення площі та встановити там нове, гранітне покриття. Площа території, на якій буде вимощено нове покриття, становить 4 810 м2.

Крім того, заплановано ремонт і обрамлення хідників. Усі плити ставитимуть на морозостійкий клей. Також на площі будуть пандуси із поручнями.

Ремонтні роботи на площі розділили на три етапи. Перший етап – це ремонтні роботи, які охоплюють територію за пам’ятником Шевченкові і сам пам’ятник. Усі ремонтні роботи на цій ділянці (демонтаж старих плит та встановлення нових) планують завершити до 30 вересня.

Другий етап – це ремонт ділянки перед пам’ятником Шевченкові, який планують завершити роботи планують до кінця жовтня. На цій ділянці, крім нового гранітного покриття, буде встановлено тактильну плитку для незрячих.

Завершальний етап робіт – це ремонт частини площі, ближче до пр. Свободи. Підготовчі роботи на цьому відрізку планують розпочати з середини жовтня і завершити до 15 листопада.

Ремонтні роботи на замовлення Галицької адміністрації виконує підрядна організація ТОВ "ТЕКО ЛІМЕТЕД". Вартість робіт згідно з проектом 4 млн. 945 тис. грн. 

Дивись ще:

"Правоохоронці били кийками": фанат "Карпат" розповів про сутички в Івано-Франківську та Львові 

Де розважитись: на вихідних на Львівщині відбудеться чотири фестивалі

Навчається у шостому класі: у Львові 12-річна дитина... стала матір’ю 

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах