Масове отруєння: у Львові 10 дорослих і дитина потрапили до лікарні

фото з сайту Погляд

фото з сайту Погляд

Події
23 вересня 2017 09:44

10 госпіталізованих до обласної інфекційної клінічної лікарні вживали рибу гарячого копчення, придбану в одному із торгових кіосків на ринку "Привокзальний" у Львові.

У п’ятницю, 22 вересня, о 18.15 до Львівського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф надійшло повідомлення про те, що до Львівської обласної інфекційної клінічної лікарні госпіталізовані з діагнозом "гостра кишкова інфекція" шестеро людей, які вживали рибу гарячого копчення, придбану в одному із торгових кіосків на ринку "Привокзальний" у Львові.

Стан госпіталізованих був наближеним до важкого, вони скаржилися на підвищення температури тіла, головний біль, нудоту, блювоту, біль в животі, частий рідкий стілець.
Станом на восьму годину 23 вересня медики госпіталізували вже 10 людей, які вживали рибу гарячого копчення, придбану в одному із торгових кіосків на ринку "Привокзальний" у Львові. Зокрема – одну дитину, повідомили сьогодні, 23 вересня, в департаменті з питань цивільного захисту Львівської обласної державної адміністрації.

Дивись ще:

Є потерпілі: на Львівщині перевернувся мікроавтобус з пасажирами 

Гучна справа: Димінський із-за кордону намагається домовитись з родичами загиблої 

Що вирішили: чи подорожчає у Львові проїзд 

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах