Глем та панк: у Львові відбудеться жіночий велопарад у червоній помаді

Новина - Події - Глем та панк: у Львові відбудеться жіночий велопарад у червоній помаді

Новина - Події - Глем та панк: у Львові відбудеться жіночий велопарад у червоній помаді

Події
25 вересня 2017 15:32

У суботу, 30 вересня, у Львові проведуть VII жіночий велопарад. Дрес-кодом цьогорічного заїзду є глем- або панк-роковий стиль, основна вимога до учасниць – червоний колір губ. Організовує жіночий велопарад Львівська асоціація велосипедистів.

"Осінь – не час сумувати! Ловімо останні промінчики тепла разом! Мета: показати, що велосипед – вид транспорту, на якому зручно і швидко можна доїхати на роботу, на зустріч або на вечірку, і який є повноцінною альтернативою приватним авто", – йдеться у повідомленні організаторів.

Розпочнеться велопарад від пам'ятника Івану Франку біля ЛНУ ім. І. Франка о 16:00. Завершиться – на FESTrepublic на вул. Старознесенській, 24. До участі запрошують виключно жінок та дівчат.

Як і у попередні роки на велопараді є рекомендований дрес-код. Цього року це чорні штани; шкіряна або джинсова куртка; футболка чорного кольору (бажано з назвою рок-групи); бандани; чорне взуття (кеди, черевики); чорні плаття; спідниці та сорочки в клітинку. "Основне у дрес-коді – червоний колір губ", – зазначають організатори велопараду.

Дистанція велопараду складає близько 16 км: пам’ятник Франка – Словацького – Дорошенка – Княгині Ольги – Володимира Великого – Кульпарківська – Окружна – Антоновича – Митрополита Андрея – Листопадового Чину – Січових стрільців – Гнатюка – пр. Свободи – пр. Чорновола – Липинського – Промислова – Опришківська – Кордуби – Старознесенська – FestRepublic.

Нагадаємо, у 2015 році дрес-кодом львівського жіночого велопараду був діловий стиль одягу (костюми, блузи, сорочки, портфелі, сумки) та мереживні пов’язки на очах, а 2016 році – "будь-який одяг, у якому ти відчуваєш себе богинею" (тільки не спортивний).

Джерело: Захід

Дивись ще:

Масове отруєння рибою: кількість постраждалих львів’ян перевищила 50

Як це було: у Львові пройшов 5-й всеукраїнський ярмарок ретро-автомобілів 

Екскурсія із 15 локацій: у Львові створили інтерактивний маршрут

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах