Як це було: у Львовi пройшов Lviv Coffee Festival

Новина - Події - Як це було: у Львовi пройшов Lviv Coffee Festival

Новина - Події - Як це було: у Львовi пройшов Lviv Coffee Festival

Події
26 вересня 2017 14:55
Автор: Ольга Стоноженко

Від четверга у Львові на проспекті Свободи проходила масштабна кавова подія – Lviv Coffee Festival. За інформацією організаторів, подію відвідало близько 150 тисяч людей.

Територія фестивалю була поділена на дві частини. На одній із них проходив Кавовий ярмарок, який є найбільшим у країні. Найкращі кав’ярні міста пропонували найсмачніші сорти кави з усього світу, ексклюзивні кавові коктейлі та солодощі до кави. Прем’єрами цьогорічного фестивалю стали кавові дерева, які кожен охочий зміг придбати на згадку про свято, а також презентація ексклюзивного кавового вина.

Як це було: у Львовi пройшов Lviv Coffee Festival фото

На іншій частині фестивалю відбувалися презентації широкого асортименту кавового обладнання та аксесуарів і для початківців у кавовому бізнесі, і для промислового рівня. Інновації, особливо приділена увага якості та клієнтам, стали вагомими конкурентними перевагами багатьох представлених брендів на КаваExpo.

В рамках кавового фестивалю відбулось чимало спільних заходів із "Zero Waste Lviv" та Конгресом Міжнародного ПЕН-клубу.

Як це було: у Львовi пройшов Lviv Coffee Festival фото 1

Ініціативою цьогорічного фестивалю стала співпраця з експериментальною студією з повторного використання сировини "Гуща" та "ZeroWasteLviv". Об’єднанні зусилля спрямували на зменшення генерування та збільшення роздільного збору й переробки відходів. Кавову гущу, яка залишалася після приготування кави, волонтери фестивалю збирали у спеціальні контейнери та передавали ініціаторам для вирощування грибів. Представники студії "Гуща" не приховують, що така ідея запозичена, однак упевнені в майбутній популярності вирощених таким чином грибів серед українців.

Також на завершення кавового фестивалю обрали Найкращу кав’ярню 2017 року. Цього року нею стала "Вірменка". Зі слів організаторів, цьогорічний фестиваль був цікавий ще тим, що започатковано ще одну номінацію – найкраща "Еко-кав’ярня".

Як це було: у Львовi пройшов Lviv Coffee Festival фото 2

Також відбулась традиційна Кавова ВелоМИЛЯ, яка об’єднала велофанів та кавоманів, які проїхали старовинними вулицями міста, щоб разом випити ранкової кави на площі Музейній.

На завершення фестивалю було вручено нагороди кращим кав’ярням міста та нагороджено переможців Kulchytsky Coffee Cup.

Як це було: у Львовi пройшов Lviv Coffee Festival фото 3Як це було: у Львовi пройшов Lviv Coffee Festival фото 4Як це було: у Львовi пройшов Lviv Coffee Festival фото 5Як це було: у Львовi пройшов Lviv Coffee Festival фото 6Як це було: у Львовi пройшов Lviv Coffee Festival фото 7Як це було: у Львовi пройшов Lviv Coffee Festival фото 8Як це було: у Львовi пройшов Lviv Coffee Festival фото 9Як це було: у Львовi пройшов Lviv Coffee Festival фото 10Як це було: у Львовi пройшов Lviv Coffee Festival фото 11Як це було: у Львовi пройшов Lviv Coffee Festival фото 12Як це було: у Львовi пройшов Lviv Coffee Festival фото 13Як це було: у Львовi пройшов Lviv Coffee Festival фото 14Як це було: у Львовi пройшов Lviv Coffee Festival фото 15Як це було: у Львовi пройшов Lviv Coffee Festival фото 16Як це було: у Львовi пройшов Lviv Coffee Festival фото 17Як це було: у Львовi пройшов Lviv Coffee Festival фото 18Як це було: у Львовi пройшов Lviv Coffee Festival фото 19Як це було: у Львовi пройшов Lviv Coffee Festival фото 20Як це було: у Львовi пройшов Lviv Coffee Festival фото 21Як це було: у Львовi пройшов Lviv Coffee Festival фото 22Як це було: у Львовi пройшов Lviv Coffee Festival фото 23Як це було: у Львовi пройшов Lviv Coffee Festival фото 24Як це було: у Львовi пройшов Lviv Coffee Festival фото 25Як це було: у Львовi пройшов Lviv Coffee Festival фото 26Як це було: у Львовi пройшов Lviv Coffee Festival фото 27Як це було: у Львовi пройшов Lviv Coffee Festival фото 28Як це було: у Львовi пройшов Lviv Coffee Festival фото 29Як це було: у Львовi пройшов Lviv Coffee Festival фото 30Як це було: у Львовi пройшов Lviv Coffee Festival фото 31Як це було: у Львовi пройшов Lviv Coffee Festival фото 32Як це було: у Львовi пройшов Lviv Coffee Festival фото 33Як це було: у Львовi пройшов Lviv Coffee Festival фото 34Як це було: у Львовi пройшов Lviv Coffee Festival фото 35Як це було: у Львовi пройшов Lviv Coffee Festival фото 36

Дивись ще:

Програма: у Львові влаштують безкоштовні екскурсії для дітей 

Помер на місці: на Львівщині в ДТП розбився молодий водій 

Коментар лікаря: як почуваються львів'яни, які потрапили до лікарні з отруєнням 

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах