Кароль, Барських і Астаф’єва: наймолодший депутат ЛМР влаштував собі зіркове весілля

Новина - Події - Кароль, Барських і Астаф’єва: наймолодший депутат ЛМР влаштував собі зіркове весілля

Новина - Події - Кароль, Барських і Астаф’єва: наймолодший депутат ЛМР влаштував собі зіркове весілля

Події
05 жовтня 2017 16:19

Наймолодший депутат Львівської міськради – 23-річний Віталій Свіщов – влаштував собі справжнє зіркове весілля, на якому заспівали Тіна Кароль, Макс Барських і Даша Астаф’єва.

Минулими вихідними молодик, який також є гравцем ватерпольного клубу “Динамо-Львів”, одружився з дівчиною Софією. Весілля тривало два дні у готелі “Ріксос-Прикарпаття” в Трускавці. Як пише “Високий замок”, молодята запросили близько 150 гостей, серед яких були депутати Львівської міської ради від БПП “Солідарність”.

Кароль, Барських і Астаф’єва: наймолодший депутат ЛМР влаштував собі зіркове весілля фото

Свіщов обрав собі заможну дівчину з батьком-італійцем

До слова, за інформацією видання, весільний стіл на одного гостя у готелі коштує від 1300 до 1800 гривень на особу. Оформлення залу, включаючи декорування квітами, коштує близько 30 тисяч доларів.Окрім вище зазначених Кароль, Барських і Астаф’євої, гостей розважав німецький виконавець Lou Bega, відомий своїм хітом Mambo No 5.

Кароль, Барських і Астаф’єва: наймолодший депутат ЛМР влаштував собі зіркове весілля фото 1

Наречена Софія

Ведучими весілля були шоумени Андрій Джеджула та Віталька.

Як повідомив “Високому замку” один із гостей весілля – депутат Львівської міської ради від БПП “Солідарність” Петро Адамик, він і більшість запрошених депутатів самі платили за своє проживання у готелі. До слова, найдешевший номер у “Ріксос-Прикарпаття” коштує дві тисячі гривень.

Як пише “Zaxid.net”, родина Свіщових володіє земельною ділянкою площею 1,8 га у закритому елітному поселенні у селі Підберізці біля Львова, де проживають найзаможніші львівські бізнесмени та депутати. Офіційно ділянка є у власності бабусі Віталія Свіщова Валентини.

Згідно з е-декларацією, Свіщов є власником трьох квартир у Львові, які йому у 2015 році подарував батько. Також у власності Віталія є легковий автомобіль Scoda Oktavia A5 2012 року випуску та мікроавтобус Mercedes-Benz Sprinter 315 CDI 2011 року випуску.

Джеджула запевнив, що є другом родини, тому вів весілля безкоштовно. Схожі історії про “весільних друзів” ми вже нещодавно чули

Про наречену депутата відомо небагато. Як розказав сам Свіщов, вона економіст за освітою. Її батьки живуть в Італії, займаються бізнесом та, за словами депутата, можуть собі дозволити подарувати свято доньці, повідомляє provse.te.ua

Кароль, Барських і Астаф’єва: наймолодший депутат ЛМР влаштував собі зіркове весілля фото 2Кароль, Барських і Астаф’єва: наймолодший депутат ЛМР влаштував собі зіркове весілля фото 3Кароль, Барських і Астаф’єва: наймолодший депутат ЛМР влаштував собі зіркове весілля фото 4Кароль, Барських і Астаф’єва: наймолодший депутат ЛМР влаштував собі зіркове весілля фото 5Кароль, Барських і Астаф’єва: наймолодший депутат ЛМР влаштував собі зіркове весілля фото 6

Дивись ще:

Набирай ванну: які райони Львова на два дні залишаться без води 

Нещасний випадок: у львівському трамваї струм вдарив у пасажирське крісло 

Ярмарок вінілів та похмільний забіг: у Львові пройшов Craft Beer and Vinyl Music Festival 

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах