Попросила доглянути: на Львівщині співмешканець жінки по-звірячому побив немовля

фото з сайту  Prikorm Rebenka

фото з сайту Prikorm Rebenka

Події
11 жовтня 2017 13:16

Матір разом з дитиною госпіталізували в одну із львівських лікарень, інформує відділ комунікації поліції Львівської області.

В Золочівський відділ поліції 9 жовтня  надійшло повідомлення від  41-річної жительки одного із сіл району про те, що вона виявила на тілі своєї 10-місячної доньки тілесні ушкодження.

Як попередньо встановили поліцейські, до вчинення правопорушення причетний раніше судимий 29-річний уродженець Львова, з яким заявниця познайомилася півроку тому через мережу Інтернет.

У день, коли сталася подія, жінка відлучилася з дому на кілька годин, попросивши свого співмешканця доглянути за немовлям. Невдовзі дитина розплакалася, і чоловік вирішив її "заспокоїти", двічі вдаривши по обличчю.

Жінка разом з дівчинкою наразі госпіталізовані. Медики діагностували у немовляти закриту черепно-мозкову травму, забій і стиснення головного мозку.

За фактом відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст.125 Кримінальногокодексу України (умисне легке тілесне ушкодження). Вчинення цього злочину карається штрафом до п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на строк до двохсот годин, або виправними роботами на строк до одного року

Досудове розслідування триває.

Дивись ще:

Хто ще мерзне: які будинки у Львові досі без опалення 

На заводі: у Львові підпільно виготовляли харчові добавки 

За системою Монтессорі: у Львові відкрився "Леосад" 

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах