Без паніки: завтра у Львові увімкнуть сирени

фото з сайту ИД «Крестьянин

фото з сайту ИД «Крестьянин

Події
17 жовтня 2017 12:18

18 жовтня, з 14.50 до 15.00 год., у Львові проводитимуть навчальне оповіщення населення міста з увімкненням електричних сирен та передачі мовної інформації,  повідомили у прес-службі ЛМР.

Сирени увімкнуть з навчальною метою, практичні заходи не проводитимуть. Мешканців просять зберігати спокій. Також для визначення рівня озвучення звуковими сигналами опісля серед львів’ян проводитимуть електронне опитування.

Уривчасте звучання електричних сирен означає сигнал цивільного захисту "Увага всім".

"Почувши звучання електричних сирен, негайно увімкніть радіоточки проводового радіомовлення, налаштуйте радіоприймачі в УКХ та ФМ діапазоні на частоту "Першого каналу Українського радіо", "Львівського радіо" та "Українського радіо "Культура", а телеприймачі – на 12 канал Львівського телебачення та УТ-1 Національної телекомпанії України, і прослухайте подальше повідомлення департаменту з питань цивільного захисту облдержадміністрації", – зазначають в управлінні.

Для визначення рівня озвучення території Львова, проводитимуть електронне опитування серед мешканців: достатньо з комп’ютера, ноутбука, планшета або смартфона перейти в мережі Інтернет за посиланням на опитування та відповісти на декілька нескладних запитань.

Доступ за посиланням для опитування буде актуальним у період з 15.00 год. 18 жовтня до 24.00 год. 20 жовтня поточного року. 

Дивись ще:

Знову отруєння: з львівської ресторації відвідувачі потрапили в лікарню 

Новий статус: "Арена Львів" стала олімпійською 

Коли саме: львів'яни переведуть годинники на зимовий час

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах