Через туман: львівський аеропорт скасував міжнародні рейси

фото з сайту facebook.com/LvivAirport/

фото з сайту facebook.com/LvivAirport/

Події
20 жовтня 2017 12:43

20 жовтня, у зв’язку з несприятливими погодними умовами було скасовано 2 рейси (LOT741 Бидгощ-Львів, час прибуття 05:30 і LOT758 Львів-Варшава, час відправлення 06:20) та затримано рейс AUA384 Львів-Відень, час відправлення 05:20, повідомила на своїй сторінці у Фейсбук адміністрація аеропорту "Львів" Крім цього, рейси LOT743/744 Познань-Львів-Познань було відмінено через технічні причини.

Суттєве погіршення погодних умов цієї доби зафіксовано о 01:51 з показником горизонтальної видимості у 100 метрів, вертикальна видимість - ясно. О 03:00 горизонтальна видимість становила 100 метрів, вертикальна - 120 метрів. Показник горизонтальної видимості поступово погіршувався і з 05:24 складав 50 метрів. Вертикальна видимість з 03:30 також почала погіршуватися і з 05:11 год. становила 30.

Через туман: львівський аеропорт скасував міжнародні рейси фото

Через туман: львівський аеропорт скасував міжнародні рейси фото 1

Відповідного до прийнятого командиром повітряного судна рішення, яке є кінцевим щодо заходження на посадку, рейс з Бидгоща було перенаправлено у Варшаву, де літак приземлився о 06:15. Пасажири, які мали відлітати зі Львова до Варшави, будуть відправлені найближчим рейсом до Варшави. Частина пасажирів рейсу до Відня будуть відправлені сьогодні рейсом до Відня, а частина – завтра рейсом до Мюнхена.

Хочемо зазначити, що ДП "МА "Львів" ім. Данила Галицького" працює над введенням ІІ категорії заходу на посадку ICAO, за наявності якої повітряні судна можуть здійснювати посадку при горизонтальній видимості не менше 350 метрів і вертикальній видимості не менше 30 метрів. Проте, навіть наявність в аеропорту на сьогоднішній день вказаної категорії не забезпечила б посадку вищевказаних повітряних суден.

Дивись ще:

Водій загинув на місці: стали відомі подробиці смертельної ДТП на львівській об'їзній 

Швидше за вітер: американці планують збудувати автобан "Львів-Чоп" 

Що сталося: в центрі міста знайшли тіло людини 

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах