Водіям на замітку: на вихідних у Львові змінять рух транспорту

фото з сайту Справжня Варта

фото з сайту Справжня Варта

Події
20 жовтня 2017 16:25

29 жовтня у Львові відбудеться масштабна бігова подія – "Lviv's Grand Prix Half Marathon 2017", повідомили сьогодні, 20 жовтня, у Львівській міськраді.

"Другий за ліком Львівський напівмарафон збере близько 2100 учасників. Професіонали та любителі, дорослі та діти – до спортивного свята може долучитися кожний. Варто лише обрати одну із дистанцій", - повідомили в Ратуші.

Водіям на замітку: на вихідних у Львові змінять рух транспорту фото"Цього року організатори події, компанія "Run Ukraine", пропонують традиційні індивідуальні дистанції – 21, десять, п’ять або два кілометри. Забіг два кілометри буде благодійним. 50% від стартового внеску учасників цього забігу будуть направлені на придбання спортивного протеза для героя мультимедійного проекту "Переможці", завдяки якому відбувається регулярна підтримка ветеранів АТО. Однойменний забіг є продовженням серії стартів "Переможці", що відбувалися протягом року у Києві, Дніпрі, Одесі", – поінформували  у міськраді.

"Окрім благодійного забігу, вперше у Львові в рамках "Lviv's Grand Prix Half Marathon" 2017 відбудеться сімейний забіг на два кілометри "Family Run", участь у якому доступна кожній родині. Пробігти самостійно дистанцію зможуть і маленькі спортсмени. Для них організують традиційні старти на 100, 500 і 1000 метрів", – розповіли також у міськраді.

"Родзинкою другого Львівського півмарафону стануть медалі фінішерів. Кожен учасник дистанції 21,0975 кілометра отримає на фініші унікальну пам'ятну медаль із зображенням портрету Андрія Кузьменка (лідер гурту "Скрябін")", – повідомили також у міськраді.

"Маршрут півмарафону пролягатиме історичними вулицями міста. Старт і фініш – біля Оперного театру. Урочисто відкриватиме бігову подію 29 жовтня о 8:10 духовий оркестр Львівської філармонії", – поінформували також у міськраді.

Водіям на замітку: на вихідних у Львові змінять рух транспорту фото 1

фото: зі сторінки "Lviv's Grand Prix Half Marathon 2017" в інтернет-мережі "Facebook"

"Lviv's Grand Prix Half Marathon 2017" – завершальний етап всеукраїнської бігової ліги Run Ukraine Running League 2017, що включає у себе п’ять бігових подій у чотирьох містах України – Києві, Дніпрі, Одесі та Львові. За підсумками усіх стартів будуть визначатися переможці серед любителів. Організатор ліги, компанія "Run Ukraine", дарує переможцям участь у престижному Празькому марафоні 2018 року", – повідомили  у прес-службі Львівської міськради.

Дивись ще:

Зігріємось: з 23 жовтня у Львові відновлять опалювальний сезон 

Комунальники ігнорують: у центрі Львова утворилось провалля 

Фотофакт: центр Львова в тумані 

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

 

 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах