Через французького бульдога: стали відомі нові подробиці бійки з нардепом

Фото: Андрій Лозовий

Фото: Андрій Лозовий

Події
23 жовтня 2017 17:07

Сутичка, яка сталася 22 жовтня, за участю нардепа Андрія Лозового у селі Хащованя Сколівського району сталася через крадіжку французького бульдога, а не конфлікт із працівниками лісгоспу. Про це розповів учасник подій, ветеран АТО Володимир Луцик, який стверджує, що його побили охоронці нардепа, пише "Дивись.info".

За словами Володимира Луцика, до нього за допомогою звернувся житель села Хащованя, у якого пропав французький бульдог. Через деякий час собаку виявили у автомобілі, яким приїхав нардеп від Радикальної партії Олега Ляшка Андрій Лозовий.

 "Ми гуртом поїхали шукати собаку і побачили невідому машину. Там сидів водій, ми у нього запитали, чи є у них собака і попросили показати собаку. Сказали, що ми запевняємо, що у собаки є господар і що він з нами. Водій сказав, що не може цього зробити без команди свого начальника, але відмовився його кликати. Далі почали збиратися люди, ми стояли й чекали. Потім ми зайшли у народний дім у селі Хащованя, виявилося, що це народний депутат", – розповів Володимир Луцик.

Після цього, за його словами, мешканці села почали переконувати нардепа, що підібраний ним собака має власника. Однак люди, які приїхали разом із Лозовим, заявили, що не віддадуть тварину, бо та не доглянута і голодна. У ході розмови і сталася бійка, під час якої постраждав Володимир Луцик.

Раніше того дня Андрій Лозовий справді написав у Facebook, що підібрав на вулиці французького бульдога. "Якщо об'явиться господар – вертати бульдога точно не буду. Не можна так знущатися над створінням божим. Хто готовий взяти малого – віддам у дуже надійні руки, пишіть у приватні повідомлення, правда. Усі витрати щодо лікування – готовий закрити", – додав Андрій Лозовий.

Через французького бульдога: стали відомі нові подробиці бійки з нардепом фото

Зазначимо, після сутички Андрій Лозовий заявив, що напад на нього має політичні причини. "Замовником нападу на мене є лісова мафія, а конкретно начальник ДП "Славський лісгосп" Сергій Кокотць і його ставленик – кандидат на голову Славської ОТГ від влади Володимир Бега. Між іншим люди, які прийшли до мене на зустріч в Хащовині, самі виганяли тітушок і провокаторів", – написав народний депутат.

Через французького бульдога: стали відомі нові подробиці бійки з нардепом фото 1

Як пише видання, Володимир Луцик написав у Сколівський райвідділок поліції заяву щодо побиття охоронцями нардепа. Окрім того, місцева поліція отримала ще й заяву від іншої особи щодо побиття народного депутата.

Львівський сайт Вголос, посилаючись на власні джерела, повідомив у понеділок, що Андрій Лозовий уже повернув вкраденого собаку його власниці.

Дивись ще:

Відео: у Львові побудують новий житловий квартал

До Європи: між Львовом та Варшавою прокладуть євроколію

Пакуй валізи: до Львова прилетів перший літак з Мілана

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах