Відкрито карне провадження: на Львівщині побили нардепа

Новина - Події - Відкрито карне провадження: на Львівщині побили нардепа

Новина - Події - Відкрито карне провадження: на Львівщині побили нардепа

Події
23 жовтня 2017 10:13

Вчора, 22 жовтня, на у Сколівському районі Львівщини побили народного депутата від Радикальної партії Андрія Лозового. Цю інформацію нардеп підтвердив на своїй сторінці у Facebook.

Як повідомляє прес-служба Нацполіції Львівщини, 22 жовтня до Сколівського відділення поліції о 18.52 надійшло повідомлення від жителя райцентру Сколе про те, що в селі Хащованя Сколівськогорайону працівники одного із відпочинкових комплексів спричинили тілесні ушкодження народному депутату України.

Виїздом на місце події слідчо-оперативної групи попередньо встановлено, що народний депутат України 22 жовтня перебував на зустрічі з виборцями у Народному домі "Просвіта" села Хащованя Сколівського району.  Близько  18.25, в ході  зустрічі з громадськістю  у приміщенні "Народного дому" відбувся словесний конфлікт   між 37-річним жителем Сколівського району та народним депутатом України.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст 346 КК України (Погроза вбивством, заподіянням шкоди здоров’ю, знищенням або пошкодженням майна, а також викраденням або позбавленням волі щодо народного депутата України, керівника політичної партії України, а також щодо їх близьких родичів, вчинена у зв’язку з їх державною чи громадською діяльністю,- карається позбавленням волі на строк до п’яти років).

Обставини даної події розслідуються.

Дивись ще:

Водіям на замітку: на вихідних у Львові змінять рух транспорту 

Фантастичні інновації: Львів та Запоріжжя може з’єднати вакуумний потяг 

Зігріємось: з 23 жовтня у Львові відновлять опалювальний сезон

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах