Вирок: на Львівщині засудили пенсіонера-педофіла

фото з сайту Инфоиндустрия

фото з сайту Инфоиндустрия

Події
01 листопада 2017 15:48

Червоноградський міський суд 27 жовтня засудив до п’яти років позбавлення волі пенсіонера, що розбещував малолітніх. Чоловік також заплатить 50 тис. грн моральної шкоди батькам одного з хлопчиків, яких він приводив до себе додому.

Як зазначено у вироку суду, події відбувались весною 2016 року у Соснівці. У поліцію надійшло кілька скарг на пенсіонера, що розбещував сусідських дітей. Як встановив суд, обвинувачений вчиняв розпусні дії без здійснення статевого акту. Окрім цього, чоловік здійснив ці дії повторно.

Пенсіонер заявив, що дитина його обмовляє та стверджував, що не кликав хлопчика до себе додому. Однак до поліції надійшла інформація про розбещення ним ще двох малолітніх дітей, а також покази чоловіка, який розповів, що він розбещував його у 7-річному віці. Зазначимо, що малолітньою вважається дитина, що не досягла 11 років.

Як зазначено у вироку, пенсіонер працював 40 років у школі на посадах водія інструктора, а на пенсії – двірником. У нього немає дітей, на обліку у психіатра чи нарколога не перебуває.

Червоноградський суд засудив обвинуваченого до п’яти років позбавлення волі згідно ч.2 ст.156 ККУ (Розбещення неповнолітніх). Суд також частково задовольнив цивільний позов батьків хлопчика та стягнув з пенсіонера 50 тис. грн на відшкодування моральної шкоди.

Джерело: zaxid.net

Дивись ще:

Посеред вулиці: у Львові затримали чоловіка, який розгулював з пістолетом

Як роблять вистави: у Львівській опері започаткували екскурсії за лаштунки

Програма: як Львів відзначатиме річницю Листопадового Чину 

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах