Розтрата коштів при держзакупівлях: у Львові звільнили директора війського заводу

Новина - Події - Розтрата коштів при держзакупівлях: у Львові звільнили директора війського заводу

Новина - Події - Розтрата коштів при держзакупівлях: у Львові звільнили директора війського заводу

Події
08 листопада 2017 15:14

Концерн "Укроборонпром" звільнив директора підприємства "Львівський державний авіаційно-ремонтний завод" Олександра Кравчука з займаної посади. Про це повідомляє прес-служба концерну.

Зокрема зазначається, що під час перевірки фінансово-господарської діяльності ДП "Львівський державний авіаційно-ремонтний завод" було встановлено численні факти розтрати коштів при здійсненні держзакупівель. Інформацію про виявлені правопорушення скерували до правоохоронних органів.

 "За виявлені порушення керівника підприємства було притягнуто до дисциплінарної відповідальності, а виявлені у 2016-2017 роках матеріали щодо розтрати службовими особами ДП "ЛДАРЗ" коштів під час закупівлі товарно-матеріальних цінностей у взаємопов’язаних комерційних структур спрямовано до правоохоронних органів та зараз досліджують у рамках кримінальних проваджень", – йдеться у повідомленні прес-служби "Укроборонпрому".

При цьому у концерні не назвали, про які суми йдеться.

У своїй декларації Олександр Кравчук повідомив, що у 2016 році на посаді директора заводу заробив майже 450 тис. грн. Ще майже 34 тис. грн склала його пенсія за рік. Ще 20 тис. грн він отримав як відсотки від банківських вкладів, які становлять майже 560 тис. грн. Також Олесандр Кравчук задекларував автомобілі Ford Kuga 2010 року випуску вартістю у понад 270 тис. грн та Lexus RX350 2006 року випуску, вартість якого не вказав. Також він володіє квартирою у Львові площею понад 370 м2 та вартістю понад 1,3 млн грн.

ДИВИСЬ ЩЕ:

Як виглядає найсучасніший японський завод на Львівщині: фоторепортаж

Літературний сквер, європейський дворик, життя на даху: які простори планують облаштувати у Львові

Грітися по-новому: у львівському транспорті змінять систему опалення

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах