"Як потрапити в кіно?": львів'ян запрошують на кастинг

Новина - Події - "Як потрапити в кіно?": львів'ян запрошують на кастинг

Новина - Події - "Як потрапити в кіно?": львів'ян запрошують на кастинг

Події
15 листопада 2017 17:37

Відома українська кастинг-директорка та акторська агентка Алла Самойленко відвідає Львів 19 та 20 листопада. Разом із львівськими акторами вона проведе два кастинг-прослуховування та лекцію  “Як потрапити в кіно?”. Про це повідомили у прес-службі Львівської кінокомісії. 

До участі запрошуються професійні актори та початківці. Участь – безкоштовна.  Обов’язкова реєстрація учасників до 18 листопада, субота, 18:00. 


Де і коли


Кастинги відбудуться 19 листопада, у неділю, з 17:00 до 21:00 та 20 листопада, у понеділок, з 10:00 до 15:00, у приміщенні галереї YMCA, на Наливайка 12

Лекцію можна буде прослухати 20 листопада, у понеділок, з 18:00 до 21:00 у Leopolis Hall, Opera Passage, на 4 поверсі, на проспекті Свободи, 27

Довідка. Алла Самойленко – відома українська кастинг-директорка та акторська агентка. З 2003 року працює кастинг-директоркою Pronto Film. Працювала над кількома десятками повнометражних картин, серіалів і документальних фільмів та безліччю коротрометражних стрічок. Регулярно працює у міжнародних проектах у Польщі, Росії, Європі та США. Алла – одна з небагатьох професіоналів індустрії, яка з задоволенням та пристрастю ділиться власним досвідом, тому проводить тренінги для акторів, які допомагають їм підвищити професійний рівень. Фірмовою "родзинкою" Алли є вміння бачити акторський талант у пересічній людині, яка згодом з її допомогою виростає до затребуваного актора. Її роботу можна оцінити в прем’єрному українському фільмі “Червоний” Зази Буадзе, “Сторожова застава” Юрія Ковальова, “Листопад” Марії Кондакової, "Брати. Остання сповідь" режисера Вікторії Трофименко, "Мелодія для шарманки" Кіри Муратової, "Поводир" Олеся Саніна, “Параджанов” Сержа Аведікяна, Олени Фетісової, “Зелена кофта” Володимира Тихого та ще кількох десятків інших.

ДИВИСЬ ЩЕ:

Лекції, перегляд кінофільмів: на Підзамчі презентували новий громадський простір

У Львові відбудеться безкоштовний онлайн-курс "Урбаністика: сучасне місто"

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах