Нова якість послуг: у Львові відкриють перший у місті "Прозорий офіс"

Новина - Події - Нова якість послуг: у Львові відкриють перший у місті "Прозорий офіс"

Новина - Події - Нова якість послуг: у Львові відкриють перший у місті "Прозорий офіс"

Події
16 листопада 2017 16:33

У Львові на вул. Костя Левицького в приміщенні Личаківської райадміністрації відкриють перший центр надання адмінпослуг, який працюватиме у форматі "Прозорого офісу". За відповідну ухвалу під час засідання сесії у четвер, 16 листопада, проголосували 48 депутатів ЛМР, пише zaxid.net.

Згідно з ухвалою, центр надання адміністративних послуг у форматі" Прозорий офіс" створять у приміщенні Личаківської райадміністрації на вул. Костя Левицького, 67. Крім звичних адміністративних послуг "Прозорий офіс" надаватиме низку соціальних  послуг – оформлення пенсій, субсидій тощо. Таким чином мешканці зможуть отримати набагато більше послуг в одному офісі.

Для облаштування "Прозорого офісу" реконструюють приміщення Личаківського відділу соціального захисту. У липні ЛМР передбачила 867 тис. грн на реконструкцію приміщення під "Прозорий офіс". Однак, за розрахунками управління соцзахисту ЛМР, на реконструкцію необхідно майже 1,5 млн грн, відтак міськрада планує отримати субвенцію з держбюджету на облаштування "Прозорого офісу".

Як зазначається в пояснювальній записці до ухвали, новий ЦНАП стане пілотним проектом на виконання розпорядження Кабміну про реалізацію на території Дніпра, Києва, Львова, Одеси та Харкова пілотних проектів щодо створення центрів надання соціальних послуг у форматі "Прозорий офіс". Перший в Україні такий "Прозорий офіс" працює у Вінниці з 2008 року.

ДИВИСЬ ЩЕ:

Ласкаво просимо: львівський ресторан, де отруїлось 25 людей, знову відкрили

Міжнародний обмін: львів’яни зможуть прийняти вдома волонтера з іншої країни

Маршрут: у Львові перекриють рух через пішу ходу 

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах