Цифра дня: стало відомо, скільком львів’янам затримують видачу закордонного паспорта

Новина - Події - Цифра дня: стало відомо, скільком львів’янам затримують видачу закордонного паспорта

Новина - Події - Цифра дня: стало відомо, скільком львів’янам затримують видачу закордонного паспорта

Події
05 грудня 2017 10:58

Через підвищений попит у ЦНАПах протерміновано видачу 5,8 тис паспортів. Про це VG Львів  повідомили у департаменті адміністративних послуг Львівської міськради.

Найзатребуванішою у Центрах надання адміністративних послуг Львова залишається послуга з оформлення і видачі паспортів. З початку року нею вже скористалися понад 30 тис. осіб. 

Водночас, так як суб’єктом надання цієї послуги є Міграційна служба, то в ЦНАПах, як і в інших відповідних структурах, через підвищений попит є значні затримки у видачі паспортів.

"Станом на 30 листопада, враховуючи статистичні дані, є значне протермінування адміністративних послуг з оформлення, видачі та обміну паспорта громадянина України для виїзду за кордон, а також послуги з оформлення і видачі паспорта громадянина України з безконтактним електронним носієм вперше після досягнення 14-річного віку, суб’єктом надання яких є територіальні підрозділи ГУ ДМС у Львівській області. Загальна кількість протермінованих заяв на отримання цих  послуг – 5 865, що на 37% більше протермінованих результатів адміністративних послуг, ніж минулого місяця", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, що подати документи для оформлення паспорта громадянина України для виїзду за кордон можна у будь-якому  територіальному підрозділі ЦНАПу  м. Львова.

ДИВИСЬ ЩЕ:

Цифра дня: стало відомо, скільки туристів очікується у Львові на Різдво

Дивись: з'явилася програма новорічно-різдвяних заходів у Львові

Відеофакт: презентували новий емоційний відеоролик "Твій Львів"

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах