Сиди вдома: львів’ян застерігають про сильний снігопад

Новина - Події - Сиди вдома: львів’ян застерігають про сильний снігопад

Новина - Події - Сиди вдома: львів’ян застерігають про сильний снігопад

Події
22 сiчня 2018 13:22

Сьогодні, 22 січня, у Львові та Львівській області синоптики прогнозують сильний снігопад.  Про це VG Львів повідомила прес-служба управління ДСНС у Львівській області.

Львів’ян закликають дотримуватися елементарних правил безпеки.

"За повідомленням Львівського обласного центру з гідрометеорології України на території Львова та області 22 січня очікується хмарна погода. Часом – сніг, місцями – сильний. Вітер – північно-східний, 7-12 метрів за секунду. Температура повітря вдень – 0-5 морозу. На дорогах – ожеледиця. 22 січня по горах Львівської області, у зв’язку з очікуваними сильними снігопадами, збережеться значна сніголавинна небезпека (ІІІ рівень)", - йдеться у повідомленні. 

Рятувальники радять водіям звернути особливу увагу, що при ожеледиці на дорожньому покритті збільшується гальмівний шлях, саме тому необхідно вибирати безпечний швидкісний режим, враховувати інтенсивність руху, а також особливості і стан транспортного засобу. Також слід звертати особливу увагу на рух по естакадах, мостах і шляхопроводах, оскільки саме в цих місцях найбільш ймовірно виникнення ожеледиці. 

З метою попередження надзвичайних ситуацій, пов’язаних зі загубленням людей у горах та потраплянням їх у лавини, рятувальники радять утриматися від походів у гори до покращення погодних умов.

Дивись ще:

Засніжило: як Львів бореться зі снігом

Фотофакт: як у Львові пасажири визволяють автобус зі снігового полону

Львів засипало снігом: добірка фото з соцмереж

Новини України та світу 22 січня

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах