Стережися: у Львові поліцейський намагався проникнути в чуже авто

Новина - Події - Стережися: у Львові поліцейський намагався проникнути в чуже авто

Новина - Події - Стережися: у Львові поліцейський намагався проникнути в чуже авто

Події
28 лютого 2018 17:21

У Львові затримали поліцейського "Муніципальної варти", який намагався ножем відкрити двері в чужому автомобілі. Про це  VG Львів повідомила прес-служба Львівської міськради. 

Інцидент стався вночі 28 лютого на проспекті Чорновола. Поліція помітила підозрілого чоловіка біля припаркованого автомобіля Audi. Коли поліцейські підійшли ближче, чоловік почав втікати. Однак, правоохоронці його затримали. Під час поверхневої перевірки у 21-річного чоловіка виявили ніж, газовий балончик Терен 4, квитанції з ломбардів, квитанції про отримання кредитів. Затриманий був у стані алкогольного сп'яніння.

На місце події викликали слідчо-оперативну групу Шевченківського району. Патрульні встановили власника автомобіля, який написав заяву про спробу проникнення в його автомобіль. У ножа, який знайшли у затриманого, був зламаний кінець. У замку згаданого автомобіля знайшли схожий фрагмент від ножа. 

Справою займаються слідчі. З’ясувалось, що затриманий є працівником ЛКП "Муніципальна варта". Через цей інцидент 28 лютого в ЛКП відбудеться екстрена нарада щодо дисципліни та принципів роботи працівників. За фактом також буде проведено службове розслідування.

"Звільнення працівника неминуче. Сьогодні ж збираємо термінову нараду з колективом та керівництвом ЛКП "Муніципальна варта". Також важливо з’ясувати причетність працівника до цього випадку. Найближчим часом буде проведено реорганізацію діяльності ЛКП з більш детальним підходом до навчального процесу самих працівників", - розповів начальник управління безпеки міста Юрій Діль.

Нагадаємо, що це вже другий інцидент за тиждень за участі співробітників ЛКП "Муніципальна варта". 23 лютого у маршрутному таксі №46 працівник муніципальної поліції Львова погрожував пасажиру зброєю.

ДИВИСЬ ЩЕ:

Шукай нову роботу: поліцейського, який погрожував пасажиру пістолетом, звільнили

Тримай сумку, бо пожалкуєш: у львівському автобусі поліцейський погрожував пасажиру пістолетом

Перевертні у погонах: у Львові затримали на гарячому поліцейських-хабарників

Новини України та світу 28 лютого

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах