Газова криза: які львівські університети зупинили навчання

Новина - Події - Газова криза: які львівські університети зупинили навчання

Новина - Події - Газова криза: які львівські університети зупинили навчання

Події
04 березня 2018 11:07

ЛНУ ім. І. Франка тимчасово призупинив навчання через припинення постачання газу в Україну. Інформація про це з’явилася на офіційному сайті університету. В опублікованому наказі ректора зазначено, що повноцінний навчальний процес відновиться у понеділок, 12 березня. До 11 березня включно в усіх адмінспорудах ЛНУ ім. І. Франка та гуртожитках триватиме "максимальний режим економії тепло- та енергоносіїв".

Подібне рішення напередодні ухвалили також ректори "Львівської політехніки" та Львівського національного медичного університету ім. Д. Галицького.

У "Львівській політехніці" продовжили попередній наказ ректора, яким через подорожчання газу студентів перевели на дистанційне навчання. Аудиторні заняття в університеті відновляться з 12 березня (тобто на тиждень пізніше, від раніше запланованої дати).

У Львівському медуніверситеті навчання також відновлять з 12 березня, а пропущені робочі дні відпрацьовуватимуть згодом.

Нагадаємо, через раптове припинення постачання газу в Україну з Росії український уряд рекомендував зупинити роботу дошкільних навчальних закладів, шкіл та вищих навчальних закладів до шостого березня включно.

ДИВИСЬ ЩЕ:

Рейтинг: які університети Львова ввійшли в ТОП найкращих в Україні

Гроші за диплом: завкафедри львівського університету затримали з хабарем

Канікули тривають: університети Львова призупинили навчання

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах