"Крим має бути наш": Ірина Білик визнала Росію країною-агресором

Новина - Події - "Крим має бути наш": Ірина Білик визнала Росію країною-агресором

Новина - Події - "Крим має бути наш": Ірина Білик визнала Росію країною-агресором

Події
07 березня 2018 10:06

Під натиском праворадикалів, які заблокували вхід до Львівського театру опери та балету перед початком концерту, співачка Ірина Білик, аби уникнути зриву концерту, визнала Росію країною-агресором. Своє зізнання вона зробила у гримерці перед початком концерту, повідомляє zaxid.net.

"Мій чоловік є громадянином Росії, мій син міг би бути громадянином Росії, бо в нього тато – росіянин. Ми вирішили, що наш син – українець. Я знаю точно, що мій чоловік – не агресор. Він, як і тисячі росіян, співчуває Україні. Те, що ви одним словом хочете підписати всіх артистів під один шаблон, це неправильно. Можна говорити тільки про те, що політика Росії є агресивна до України. Це є неправильним і ми це засуджуємо. Але в чому винні мільйони росіян, у тому числі і мої родичі, які там живуть? Я не вважаю, що прості люди, які там живуть, є агресорами. Так, політика Росії і її політичної еліти, є агресивна щодо України. Так, Крим має бути наш!", – розповіла zaxid.net Білик.

Нагадаємо, перед початком концерту близько сотні активістів націоналістичних організацій, серед яких представники "Добровольчого руху ОУН", "Спротив Романа Шухевича" та "Дух нації", зібралися на площі перед Львівським театром опери і балету, де мав розпочатися концерт Ірини Білик і заблокували вхід до театру. Причиною блокування концерту стало те, що співачка у 2015 році відвідувала Крим і у 2017 році була гостею заходів відзначення ювілею співака Філіпа Кіркорова, які, зокрема, проходили і в Кремлівському палаці в Росії. Після цього Ірина Білик на своїй сторінці написала пост про допомогу дітям атовців, аби уникнути зриву концерту. Активісти вимагали, щоби співачка офіційно визнала Росію країною-агресором. Проте замість Ірини Білик Росію агресором визнав її продюсер.

Дивись ще:

Як це було: мер Львова став диригентом оркестру

Дивись: ONUKA влаштувала концерт у львівському аеропорту

Відеофакт: військові влаштували музичний флешмоб на львівському вокзалі

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах