Перекриватимуть вулиці: до Львова прибув президент Австрії

Новина - Події - Перекриватимуть вулиці: до Львова прибув президент Австрії

Новина - Події - Перекриватимуть вулиці: до Львова прибув президент Австрії

Події
15 березня 2018 09:30

До Львова прибув федеральний Президент Республіки Австрія Александер Ван дер Беллен. Сьогодні, 15 березня, він проведе зустріч з керівництвом міста та області, а також поспілкується з молоддю. Через візит австрійської делегації рух транспорту  буде ускладнений. Про це  VG Львів повідомила прес-служба Патрульної поліції Львова. 

Орієнтовно з 9:00 до 15:00 заплановано кілька подій для іноземної делегації у центральній частині Львова, тому у цей час можливі затори та ускладнення в русі транспорту. Точного маршруту у поліції не оприлюднюють, але просять водіїв оминати центр міста.

"Будуть ситуативні перекриття за 5 хвилин до і під час проходження кортежу. Світлофори будуть переведені у режим жовтого миготіння. На дорогах працюватимуть регулювальники", – повідомили у прес-службі Патрульної поліції Львівщини.

Нагадаємо, президент Австрії відвідує Львів у рамках офіційного візиту в Україну. Делегація прилетіла до Львова з Києва рейсовим літаком увечері 14 березня.

Разом із президентом в Україну прибула делегація представників ділових та бізнесових кіл Австрії. Учора в Києві вони взяли участь у роботі українсько-австрійського бізнес-форуму.

ДИВИСЬ ЩЕ:

Зробив дружині подарунок: екс-президент України відвідав Львів

Які саме і як: 10 львівських автобусів змінюють маршрут

Фотофакт: тридцятитисячна Хресна хода пройшла Львовом

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах