Думай, що пишеш: суд зобов'язав жінку видалити з Instagram образливий допис про її чоловіка

Новина - Події - Думай, що пишеш: суд зобов'язав жінку видалити з Instagram образливий допис про її чоловіка

Новина - Події - Думай, що пишеш: суд зобов'язав жінку видалити з Instagram образливий допис про її чоловіка

Події
28 березня 2018 11:34

Жовківський райсуд Львівської області також зобов'язав 20-річну жінку видалити з Instagram образливий допис про її чоловіка і опублікувати новий пост зі спростуванням написаної історії. 

Як йдеться у матеріалах справи, чоловік із дружиною мають доньку, але живуть окремо і постійно конфліктують. Під час чергового скандалу жінка викинула подарунки чоловіка і його матері біля будинку і спустила на них собаку, повівдомляє zaxid.net.

"Після цього конфлікту вона у соціальній мережі поширила образливу інформацію, виклавши текст із заголовком "Суперісторія від горе-батька". А після тексту зробила анонімне опитування. Свої коментарі про сімейні відносини у подружжі внесли близько 126 інших користувачів соціальної мережі", – наводять у рішенні суду слова батька дитини.

Через цей пост в Instagram чоловік разом зі своєю матір'ю вирішили подати до суду, вимагаючи спростування допису і виплати 80 тисяч гривень моральної компенсації.

Під час судового засідання дружина визнала свою провину і сказала, що шкодує про публікацію того посту. Вона також розповіла, що ще раніше спростувала поширену інформацію, оскільки усвідомила, що вчинила неправильно.

Враховуючи це, суд частково задовольнив позов, зобов'язавши жінку видалити з Instagram пост, який викликав обурення в її чоловіка, і ще раз спростувати наведену у ньому інформацію. Однак, оскільки жінка ніде не працює і отримує лише щомісячну допомогу на дитину, суд відмовив у задоволенні позову про відшкодування 80 тисяч гривень. Жінку зобов'язали лише виплатити чоловіку та його матері символічну компенсацію по 1 гривню.

Дивись ще:

Отруїла 71 людину: як покарали львівську продавчиню вудженої риби

Як покарали: у Львові судили бабусю, яка шилом поколола пасажира маршрутки

Що знімають сьогодні: 20 чудових фото Львова з Інстаграму

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах