Скільки квитки: під Львовом розпочався ведмежий туристичний сезон

Новина - Події - Скільки квитки: під Львовом розпочався ведмежий туристичний сезон

Новина - Події - Скільки квитки: під Львовом розпочався ведмежий туристичний сезон

Події
06 квiтня 2018 10:20

З 9 квітня ведмежий притулок "Домажир", що під Львовом, розпочинає новий сезон та запроваджує нові правила відвідування тварин.

Тепер подивитись, як живуть підопічні ведмеді у притулку можна буде лише купивши квиток на групову екскурсію. Такі тури будуть організовуватись щопівгодини та тривати близько сорока хвилин. Водити гостей будуть професійні гіди спеціальним маршрутом — він пролягатиме таким чином, щоб туристи не надто турбували ведмедів.

"У цьому році ми будемо продавати квитки на відвідування притулку, а гроші спрямовувати на утримання наших підопічних. Квиток для дорослих коштуватиме 60 гривень, дітей – 30 гривень, студентів – 40 гривень", – розповіла zaxid.net менеджерка з туризму та маркетингу Наталія Абрамовська.

Також вона додає, що за останній рік вони більше розбудували територію та навіть створили інфраструктуру для відвідувачів. Тепер у притулку можна не лише поспостерігати за життям ведмедів, а й випити кави у кафе чи придбати з собою тематичні сувеніри у спеціальній крамниці.

Нагадаємо, ведмежий притулок "Домажир" розташований у Яворівському районі, на території більше як три гектара. Тут живуть бурі ведмеді, врятовані від жорстокості колишніх господарів. У реабілітаційному центрі в тварин почалося геть інше життя. Взимку вони сплять у барлогах, а в інші пори року – лазять по деревах, бавляться та самі шукають собі їжу. Працівники притулку ховають харчі для тварин на території вольєрів, аби ведмеді не втрачали свої мисливські інстинкти.

Відвідати притулок можна з вівторка до неділі, з 10:00 до 18:00 (остання екскурсія починається о 17:00). Окрім стандартних екскурсій, щоденно буде організовуватись театралізований тур, головним героєм якого буде лісовичок Чугайстер.

Дивись ще:

Діставай документи: львівські копи перевірятимуть реєстрацію собак

Ніяких жартів: у Львові оголосили вакансію... музейного кота

Власники котокафе у Львові розповіли, чому насправді його закрили

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах