Прилаштуй дошкільня: в яких дитсадках Львова відкриють додаткові групи

Новина - Події - Прилаштуй дошкільня: в яких дитсадках Львова відкриють додаткові групи

Новина - Події - Прилаштуй дошкільня: в яких дитсадках Львова відкриють додаткові групи

Події
12 квiтня 2018 16:55

У Львові цьогоріч відкриють додаткові групи групи для дошкільнят. Про це  VG Львів повідомила прес-служба Львівської міськради.

У 2018 році буде відкрито 21 додаткову групу у садочках. Це дозволить охопити дошкільною освітою 600 дітей. Групи будуть створені у таких закладах: 8 груп при ДНЗ №156 у Винниках, 4 групи в Будинку школяра на вул. Грінченка, 4 групи у приміщенні на вул. Олесницького (район Левандівка), 3 групи при СЗШ №70 та 2 групи у ДНЗ №17.

"Одна із найважливіших проблем у місті – забезпечення дітей дошкільною освітою. Звичайно, робимо багато, але, на жаль, на сьогоднішній день, не все нам вдалося зреалізувати, оскільки слід врахувати деякі моменти. Те, що у нас в місті виховується більше 1 тис. дітей, які проживають за межами міста Львова. Окрім того, серед цієї тисячі дітей є такі, яким вже виповнилося 6 років. Вони могли би іти до школи, але батьки прийняли рішення про те, що вони ще відвідуватимуть дошкільний навчальний заклад", – розповіла начальниця управління освіти Львівської міськради Зоряна Довганик.

До слова, минулоріч у місті додатково було відкрито 26 груп до яких зарахували 650 дітей, а також 29 груп короткотривалого перебування у дошкільних та загальноосвітніх навчальних закладах, до яких було зараховано 625 дітей.

ДИВИСЬ ЩЕ:

Гроші за бали: у Львові преміюватимуть учнів шкіл

Сюрприз на 1 вересня: усім першокласникам подарують набори LEGO

Нудився без діла: що "світить" школяру за "мінування" львівського вокзалу

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах