Рейтинг: які університети Львова ввійшли в ТОП найкращих в Україні

Новина - Події - Рейтинг: які університети Львова ввійшли в ТОП найкращих в Україні

Новина - Події - Рейтинг: які університети Львова ввійшли в ТОП найкращих в Україні

Події
18 квiтня 2018 14:01

Львівські університети потрапили до рейтингу найкращих університетів за науковими досягненнями та цитованістю статей. Про це інформує Освіта.ua.

Згідно з даними рейтингу, Львівський національний університет імені Івана Франка піднявся на одну сходинку і посів третє місце за індексом цитованості наукових робіт 55 пунктів.

На дев’яту сходинку піднявся Національний університет "Львівська політехніка" і має 38 пунктів за індексом. Також на одну позицію вище цього року піднявся й Львівський національний медичний університет імені Данила Галицького, який отримав 36 пунктів і посів одинадцяте місце у рейтингу.

Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені Степана Ґжицького отримав 35 місце у рейтингу, а Львівський державний університет фізичної культури — 78. На 93 місці опинився Львівський університет безпеки життєдіяльності, на 105 — аграрний університет, на 143 місці торговельно-економічний університет, на 156 місце потрапив університет економіки і туризму, а передостаннє 161 місце посів університет бізнесу і права.

Нагадаємо, результати дослідження базуються на показниках бази даних Scopus, яку використовують для відстеження цитованості наукових статей, які публікуються навчальним закладом або його співробітниками. 

ДИВИСЬ ЩЕ:

На якому місці Львів: опубліковано рейтинг українських міст, в яких легко вести бізнес

Дізнайся: який львівський ліцей став найкращою школою України

Знай наших: львів’янка потрапила до рейтингу найвпливовіших українців

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах