Як покарають: у Львові розпочали службове розслідування щодо вчительки, яка привітала Гітлера

Новина - Події - Як покарають: у Львові розпочали службове розслідування щодо вчительки, яка привітала Гітлера

Новина - Події - Як покарають: у Львові розпочали службове розслідування щодо вчительки, яка привітала Гітлера

Події
23 квiтня 2018 09:31

Департамент освіти Львівської міськради розпочав службове розслідування щодо публікації у Facebook заступницею директора львівської школи №100 і депутатки Львівської міськради від партії "Свобода" Мар’яною Батюк привітання з Днем народження Адольфа Гітлера. Про це  VG Львів повідомила прес-служба Львівської міськради.

"Насправді дуже прикро, що таке відбувається в освітянському середовищі. Звичайно, це обурило мене як очільницю управління освіти", – заявила керівниця управління освіти Львівської міськради Зоряна Довганик.

Окрім того, користувачі соцмереж звернули увагу, що Мар’яна Батюк уже не вперше публікує пости, які можна розцінювати як пропаганду нацизму, що заборонено українським законодавством.

Службова перевірка діяльності Мар’яни Батюк триватиме до понеділка, після чого протягом тижня обіцяють прийняти рішення рішення щодо правомірності її дій. В управлінні міськради запевняють - можливе, навіть, звільнення.

Нагадаємо, депутатка Львівської міської ради Мар’яна Батюк заявила, що скандальний пост з привітанням Адольфа Гітлера з днем народженням на її сторінці поширила не вона.

Як розповіла депутатка у коментарі zaxid.net, вона побачила цей допис на власній сторінці, коли зайшла у Facebook після другого уроку (Мар’яна Батюк працює вчителем історії у міській школі №100, де також є заступницею директора з виховної роботи).

Мар’яна Батюк вважає, що поширенням такого допису її хотіли дискредитувати, проте вона не має жодного уявлення, хто міг би це зробити.

"Мені здається, такі речі могли бути зроблені спеціально проти мене. Можливо, у цей день хтось вирішив дискредитувати мене чи мою політичну силу", - заявила вона.

За словами депутатки, зараз вона намагається з’ясувати, що трапилось з її сторінкою.

Також Мар'яна Батюк написала на своїй сторінці у Facebook новий допис, де заявила, що вважає Гітлера злочинцем.

Нагадаємо, зранку 20 квітня Мар'яна Батюк поширила на своїй сторінці у Facebook привітання з днем народження Адольфа Гітлера.

Як покарають: у Львові розпочали службове розслідування щодо вчительки, яка привітала Гітлера фото

ДИВИСЬ ЩЕ:

З приватної колекції: у Львові відкрили виставку про дивізію СС "Галичина"

Мамонти повертаються: львівські музейники готують сенсаційну виставку

На яких старовинних реліквіях присягають львівські депутати і мер

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах