Подати документи онлайн: у Львові запровадять платформу Mobile ID

Новина - Події - Подати документи онлайн: у Львові запровадять платформу Mobile ID

Новина - Події - Подати документи онлайн: у Львові запровадять платформу Mobile ID

Події
23 квiтня 2018 16:10

 В "Особистому кабінеті" мешканця Львова з’являться нові онлайн-сервіси. Про це  VG Львів повідомила прес-служба Львівської міськради.

За три місяці зареєструватися в "Особистому кабінеті" користувача на сайті Львівської міськради можна буде із допомогою Mobile ID. Це – сім-картка, що матиме прив’язку до паспортних даних користувача.

"Вона передбачає те, що основні сервіси, які зараз є в кабінеті мешканця, до них ми підключаємо і платформу Mobile ID для того, щоб наші городяни могли більш зручно й легко ідентифікувати себе для користування послугами міської влади", – пояснив директор із розвитку бізнесу компанії "Київстар" Євгеній Кражан.

Тож тепер у львів'ян з'явилася ще одна можливість подати документи в режимі онлайн. Переваги сервісу Mobile ID – прозорість і якість обслуговування у галузі державних послуг та соціальної допомоги, а також медицині та освіті. Тож за кілька місяців сервіс запустять і на сайті міськради.

"Упродовж трьох місяців Особистий кабінет ми маємо реформувати, він має стати ще зручнішим, тобто його картинка, доступність. Це з одного боку. А крім того, я думаю, що це протягом кількох тижнів функція буде запроваджена. Тобто від сьогодні вона починає тестуватися, починається період імплементації, а вже як відтестуємо, оскільки це абсолютно нова послуга в Україні, то ми одразу віддамо її, як то кажуть, у споживацьке використання", – розповів заступник міського голови Львова Андрій Москаленко.

ДИВИСЬ ЩЕ:

Посвідчення водія і реєстрація шлюбів: львівські ЦНАПи розширили надання послуг

Дізнайся: скільки доведеться у Львові чекати на терміновий біометричний паспорт

Всі послуги "на місці": у Брюховичах з'явиться ЦНАП

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах