Всі послуги "на місці": у Брюховичах з'явиться ЦНАП

Новина - Транспорт та інфраструктура - Всі послуги "на місці": у Брюховичах з'явиться ЦНАП

Новина - Транспорт та інфраструктура - Всі послуги "на місці": у Брюховичах з'явиться ЦНАП

Транспорт та інфраструктура
09 серпня 2017 18:00

Незабаром мешканці смт. Брюховичі зможуть отримувати всі послуги "на місці" – для них створять Центр надання адміністративних послуг. Вже розроблені ескізний і дизайнерський проекти, є архітектурні рішення, які пройшли громадські обговорення, і тепер очікують рішення про відведення земельної ділянки. Про це інформує прес-служба ЛМР.

"Замовником проведення робіт є ЛКП "Рембуд", якому було виділено з міського бюджету 490 тис. грн. на виготовлення проектно-кошторисної документації і відведення земельної ділянки. Вже розроблено ескізний і дизайнерський проекти, є архітектурні рішення, які пройшли громадські обговорення. Затримка – з відведенням земельної ділянки, оскільки проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки є в Головному управлінні Держгеокадастру у Львівській області. 14 серпня очікуємо результату, і після того, як затвердять земельну ділянку, відбудеться сесія селищної ради, і тоді вже зможемо розпочати роботи по зовнішніх мережах і провести експертизу на загальну вартість робіт", – розповіла директор департаменту адміністративних послуг ЛМР Валентина Бартошик.

Зазначимо, ЦНАП у смт. Брюховичі планують розмістити на 1-му поверсі 2-поверхової будівлі. Будувати його будуть за кошти міського бюджету Львова та за  енергоефективними технологіями – зі сендвіч-панелей та металевого каркасу. Загальна площа – 210 кв. м.

Окрім того, зараз напрацьовують концепцію створення нових Центрів для Винник і Рудно. "Ми пропрацьовуємо концепцію створення нових Центрів, які також надаватимуть усі види послуг, які надають Центри Львова, у Рудно і Винниках", – додала Валентина Бартошик.

ДИВИСЬ ЩЕ:

Львів'янину на замітку: як одержати закордонний паспорт в ЦНАП

Щоб не помилитися: на що звернути увагу при оформленні паспорта через ЦНАП

Будь в курсі: видавати ID-паспорти почали у ЦНАПах Львова

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах