Тимчасово: Львівський перинатальний центр отримав нового керівника

Новина - Події - Тимчасово: Львівський перинатальний центр отримав нового керівника

Новина - Події - Тимчасово: Львівський перинатальний центр отримав нового керівника

Події
02 травня 2018 16:13

В.о. головного лікаря Львівського обласного перинатального центру став головний акушер-гінеколог області Ігор Потапов. Він очолюватиме центр до того часу, поки на конкурсі не буде обрано директора перинатального центру, повідомляє ZAXID.NET.

Ігор Потапов повідомив, що виконує обов’язки головного лікаря центру з 27 квітня. Роботи, за його словами, дуже багато. І хоч центр офіційно вже відкритий, пологи у ньому ще не приймають.

"Не можу назвати точної дати, коли у центрі почнуть приймати пологи, але ми робимо все для того, аби це відбулося якнайшвидше", - сказав Ігор Потапов.

На запитання, чи не планує він брати участь у конкурсі на посаду директора перинатального центру, Ігор Потапов відповів: "Про це навіть не думав".

Нагадаємо, конкурсна комісія Львівської облради не змогла обрати директора Львівського обласного перинатального центру. З трьох претенденток - Ірина Біль, завідувачка гінекологічного відділення перинатального центру, яку підтримував трудовий колектив центру, Дзвенислава Москв’як-Лесняк, лікарка міського пологового будинку № 1 і Марія Малачинська, керівниця Львівського обласного центру репродуктивного здоров'я населення - потрібну кількість голосів не набрав ніхто.

Найімовірніше, новий конкурс серед медиків на посади директорів закладів охорони здоров’я буде оголошено після 15 травня.

ДИВИСЬ ЩЕ:

Породіль поки що не приймає: Порошенко відкрив у Львові перинатальний центр

Дізнайся: коли відкриють перинатальний центр у Львові

Зустрічаємо лелеку: у який день тижня найчастіше народжуються діти на Львівщині

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах