Задихнувся пакетом з канабісом: батьки загиблого львів’янина оприлюднили відео фатального затримання

Новина - Події - Задихнувся пакетом з канабісом: батьки загиблого львів’янина оприлюднили відео фатального затримання

Новина - Події - Задихнувся пакетом з канабісом: батьки загиблого львів’янина оприлюднили відео фатального затримання

Події
13 травня 2018 14:44

22-річний Володимир Клим задихнувся пластиковим пакетом під час затримання.

Батьки загиблого Володимира Клима кажуть, боротимуться за справедливість до останнього. Як підтвердження надають відео із нагрудних камер поліцейських. Нарікають, що син просив про допомогу і казав, що помирає та патрульні не зреагували. Стверджують: ніякої допомоги патрульні їхньому сину не надали, а до приїзду швидкої тримали його із пластиковими стяжками на руках.

"Якщо би вони відпустили йому руки, тоді би він був живий, а вони, коли він просить допомоги, вони дальше його б'ють і б'ють несамовито. Там є, як один працівник 9 разів коліном б'є його в лівий бік. Чому вони по ньому гупали, скакали і ногою товкли?", – запевняє мати загиблого Наталія Клим.

Хоча на відео, яке надали журналістам батьки загиблого, не видно моменту побиття. На відео патрульні розмовляють із відвідувачем грального клубу. Після того, як він робить різкі рухи, патрульні заламують йому руки та скручують їх пластиковими стяжками. Далі на відео видно, як із зв'язаними руками чоловіка виводять, — повідомляє  ZAXID.NET

Нагадаємо, 9 лютого біля приміщення гральних автоматів на вул. Куліша у Львові помер 22-річний львів’янин. Він проковтнув пакетик із наркотиками під час рейду патрульної поліції. Шістьох патрульних звинувачують у невчасному та неякісному наданні медичної допомоги, що призвело до смерті хлопця.

У п'ятницю, 11 травня прокуратура розкрила деталі звинувачення шести львівських поліцейських у ненавмисному вбивстві. З точки зору прокурорів, поліцейські не мали підстав заходити у зал ігрових автоматів, де пізніше загинув 22-річний львів’янин. 7 травня шістьом львівським поліцейським повідомили про підозру у вбивстві з необережності та перевищення службових повноважень, які спричинили тяжкі наслідки.

ДИВИСЬ ЩЕ:

Трагедія у басейні: названа причина смерті 10-річної дівчинки у Львові

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах