На честь спонсора: чому "Арена Львів" може змінити назву на "Лімо-Арена"

«Арена Львів» може офіційно змінити назву.

«Арена Львів» може офіційно змінити назву.

Події
07 червня 2018 10:49

Зовсім скоро "Арена Львів" може офіційно змінити назву. Керівництво стадіону активно шукає спонсорів, зазначає Tribuna.com. Одна з умов – перейменування стадіону в його честь.

Спонсором може стати ПАТ "Львівський холодокомбінат" (ТМ "Лімо"), який належить львівському бізнесмену Богдану Копитку. Якщо сторони домовляться про співпрацю, стадіон отримає назву "Лімо-Арена".

У прес-службі стадіону ZAXID.NET повідомили, що розглядають можливість зміни назви на користь спонсора. Однак попросили надіслати інформаційний запит, де б дали детальнішу відповідь.

Зазначимо, що Богдан Копитко був одним з акціонерів НК "Верес" (Рівне), який минулого сезону виступав саме на "Арені Львів". З нового сезону на цьому стадіоні виступатиме ФК "Львів", який отримав місце рівненської команди. Акціонером львівського клубу є Богдан Копитко, який у серпні 2016 року пережив замах на життя.

Також  "Арена Львів" планує замінити газон на футбольному полі, який не змінювали з моменту будівництва стадіону. У кінці березня у Львівській облраді повідомили, що готові взяти на баланс стадіон.

ДИВИСЬ ЩЕ:

Цифра дня: став відомим борг Арени Львів

Роуп-джампінг у Львові на стадіоні "Арена Львів" 

Відкрита картинг-траса на Арені-Львів

"Шлюб за добу" - Арена Львів

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах