Що сталося: у львівському аеропорту перенесено чотири рейси

Новина - Події - Що сталося: у львівському аеропорту перенесено чотири рейси

Новина - Події - Що сталося: у львівському аеропорту перенесено чотири рейси

Події
02 липня 2018 09:54

У неділю, 1 липня, затрималися рейси авіакомпанії Ernest Airlines з Мілана та Неаполя до Львова, а також зі Львова до Італії. Про це повідомили на сторінці аеропорту "Львів" у Facebook.

Йдеться про затримку чотирьох рейсів, що сталася через технічні причини. Так, рейс Мілан – Львів, який мав прилетіти до Львова о 11:00, прибуде вночі у понеділок, 2 липня. Одразу після прибуття літак доставить пасажирів до Мілана. Рейс відбувся о 03:15 у понеділок, 2 липня.

Літак з Неаполя до Львова прилетить о 17:45 у понеділок, 2 липня (літак мав прилетіти 1 липня о 16:45). Зі Львова до Неаполя пасажири полетять 2 липня о 18:30.

"Частину пасажирів було поселено в готель, де вони мають можливість відпочити та отримати повноцінне гаряче харчування. Ще частина пасажирів відмовились від квитків, є й такі, які перебронювали квитки на інші рейси", - вказано у повідомленні.

Нагадаємо, що минулого тижня Ernest скасував рейс з Мілану (Бергамо) до Львова, не пояснивши нічого пасажирам. Спочатку рейс затримували протягом 13 годин, а потім скасували його. Пізніше пасажирам дали ваучери на харчування та поселили їх у готель. У львівському аеропорту пояснили, що цей рейс скасували через технічну несправність літака. Через це довелось скасувати рейси на Мілан та Неаполь, оскільки їх теж мав здійснювати цей літак.

ДИВИСЬ ЩЕ:

Збирайся швидше: Wizz Air розпочне польоти зі Львова до Дортмунда набагато раніше

Полетіли: МАУ збільшила кількість авіарейсів до Італії

Збирай речі: зі Львова відкриють прямий авіарейс до Лісабону

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах