Цифра дня: скільки разів "мінували" львівські будинки протягом червня

Новина - Події - Цифра дня: скільки разів "мінували" львівські будинки протягом червня

Новина - Події - Цифра дня: скільки разів "мінували" львівські будинки протягом червня

Події
03 липня 2018 12:18

Протягом червня до Львівської мерії надійшло 210 неправдивих електронних повідомлень про замінування. Про це  VG Львів повідомила прес-служба Львівської міськради.

Мерія звернеться до правоохоронних органи з проханням вжити заходи для припинення таких правопорушень у місті.

До слова, 1 червня мерія уже скеровувала Міністру внутрішніх справ України лист, в якому зазначалося, що за травень на "Гарячу лінію" міста надійшло 40 неправдивих повідомлень.

"Повідомлення про закладення вибухових пристроїв за різними адресами у Львові продовжують систематично надходити до Львівської міської ради, і це призводить до необґрунтованого навантаження на відповідні служби у місті, які зобов’язані реагувати на такі повідомлення, а також дестабілізує ситуацію в місті. І на сьогодні не отримано підтвердження щодо жодного факту, описаного в повідомленнях. Тому мерія просить негайного реагування та вжиття всіх заходів для припинення правопорушень у Львові", - йшлося у листі.

Від Головного управління Нацполіції у Львівській області надійшла відповідь, що за вказаними фактами проводиться досудове розслідування у кримінальних провадженнях, відкритих за ч.1 ст. 259 Кримінального кодексу.

Цього разу для реагування Львівська міськрада звернеться з листами до Національної поліції, Служби безпеки України та Міністра внутрішніх справ України.

Зазначимо, 3 липня Центр безпеки міста та поліція отримали чергове повідомлення про замінування 10 бізнес-центрів та магазинів у Львові. Неправдиві повідомлення про замінування бізнес-центрів у місті регулярно надходять до поліції та Львівської міськради уже впродовж трьох місяців. За даними СБУ, ця інформація надходить з Росії

ДИВИСЬ ЩЕ:

Нудився без діла: що "світить" школяру за "мінування" львівського вокзалу

Вчетверте за місяць: у Львові замінували три бізнес-центри

Відбувається евакуація: у Львові шукають вибухівку на ринку

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах