В усьому винна пташка: у львівському аеропорту пасажири третю добу чекають на виліт до Неаполя

Новина - Події - В усьому винна пташка: у львівському аеропорту пасажири третю добу чекають на виліт до Неаполя

Новина - Події - В усьому винна пташка: у львівському аеропорту пасажири третю добу чекають на виліт до Неаполя

Події
03 липня 2018 15:22

Пасажири рейсу Львів – Неаполь бюджетної італійської авіакомпанії Ernest Аirlines третю добу не можуть вилетіти з львівського аеропорту. Про це Tvoemisto.tv розповіла речниця Міжнародного аеропорту "Львів" імені Данила Галицького Ольга Ковалик.

Рейс Львів – Неаполь мав відправитись зі Львова об 11:45 у неділю, 1 липня. Втім, він спочатку затримувався, а згодом його скасували. Тоді у генеральна директорка львівського аеропорту Тетяна Романовська розповіла, що у зв’язку із затримкою рейсів пасажирам запропонували проживання у готелі і відправлення до Неаполя наступного дня. Цього ж дня скасували рейс Львів – Мілан. Втім, із затримкою в 11 годин 32 хвилини літак вирушив до Мілана 2 липня о 5:08 із 82 пасажирами на борту.

У понеділок, 2 липня, італійська лоукост-компанія знову скасувала рейси Неаполь – Львів та Львів – Неаполь. Авіаперевізник, за словами речниці львівського аеропорту Ольги Ковалик, не пояснив причини відміни рейсу. 25 із 75 пасажирів полетіли до Рима, а ще 50 залишилися на другу добу в готелі "Дністер".

Як повідомив один із пасажирів, що очікує на виліт, сьогодні, 3 липня, рейс до Неаполя, який мав відбутися вранці, знову скасували. За попередньою інформацією, у двигун літака потрапила пташка. За словами Ольги Ковалик, виліт відбудеться о 15:00 та о 21:20.

ДИВИСЬ ЩЕ:

Збирайся швидше: Wizz Air розпочне польоти зі Львова до Дортмунда набагато раніше

Полетіли: МАУ збільшила кількість авіарейсів до Італії

Збирай речі: зі Львова відкриють прямий авіарейс до Лісабону

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах