Дивись візуалізацію: як зміниться територія біля Парку культури та відпочинку у Львові

Кк зміниться територія біля Парку культури у Львові

Кк зміниться територія біля Парку культури у Львові

Події
13 липня 2018 15:44

Депутати Львівської міськради затвердили детальний план території в районі  вулиці Академіка Сахарова, Вітовського, Грецької та Зарицьких, який виготовило ДП “Містопроект”, на замовлення управління архітектури та урбаністики Львівської міськради. Про це повідомляє 032.ua.

У проекті передбачено об'єднання двох “берегів” вулиці Вітовського для формування громадського простору та влаштування штучної водойми в межах входу до Парку культури та відпочинку ім. Богдана Хмельницького на місці Пелчинського ставу.

“Влаштування водойми дозволяє розвинути простір в більшому функціональному діапазоні та створити привабливіший зовнішній вигляд не лише, як аванс-зони парку, а й як самостійного елементу рекреації. Остаточна конфігурація водойми та упорядкування території визначається наступними стадіями проектування”, –зазначено у документі. 

Дивись візуалізацію: як зміниться територія біля Парку культури та відпочинку у Львові фото

Проект передбачає винесення трамвайного депо та його реконструкція під громадську функцію. Окрім цього передбачено збереження частини будівель “Львівелектротранс”, що забезпечить інженерну інфраструктуру та частину нежитлових будівель для потреб підприємства.

ДПТ вклучає реконструкцію транспортного перехрестя вулиця Сахарова – Вітовського – Коперника – Нечуя-Левицького та влаштування велодоріжок і додаткового трамвайного сполучення у напрямку Княгині Ольги – Нечуя-Левицького і залізничного вокзалу. 

Планують, на відтинку дороги вул. Сахарова розмістити об'єднану смугу громадського транспорту (трамваї та автобуси) . Також проектом передбачено зміну конфігурації вулиці Вітовського.

Візуалізація: 032.ua

Візуалізація: 032.ua

ДИВИСЬ ЩЕ:

Замість фонтану – став: вулиці Вітовського у Львові хочуть повернути первозданний вигляд

Дізнайся: які вулиці у Львові відремонтують цього року

З трамвайною зупинкою і струмком: коли розпочнуть реконструкцію площі Двірцевої

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах